nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Jan Plestenjak nekaj ur po smrti brata stal na odru

27. 12. 2022; 12.00
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak 2

Jan Plestenjak foto: M24

Slovenski glasbenik in želel razočarati svojih oboževalcev in je le nekaj ur po smrti brata Domna Slane že stal na odru. Rezultat pa koncert polen čustev.

Jan Plestenjak je javnost včeraj šokiral z informacijo, da se je star 55 let poslovil njegov brat, akademski slikar Domen Slana. Več o tem si lahko preberete tukaj >>kliknite<<.

Več podrobnosti o njegovi smrti z javnostjo ni delil. Hkrati, vsaj za enkrat, ni na voljo za medijska vprašanja. Je pa kljub tragediji v družini včeraj stal na odru Kongresnega trga, kjer je odprl koncertno dogajanje na tej ljubljanski lokaciji. Kljub temu, da bi mu izostanek vsi iskreno opravičili, se Jan ni želel izneveriti svojim oboževalcem. Je pa na odru in pod njim poskrbel za večer polen čustev in solza. 

Brata Jan Plestenjak in Domen Slana sta prijatelja in zaupnika. foto: Revija Zvezde

Pel je za brata

Že z objavami na družbenem omrežju je potrdil, da se bo zvečer zagotovo vrnil na oder in da bo pel za svojega starejšega brata. 

"Bom pel za mojega brata, rad bi se smejal z njim, rad bi jokal z njim in ta večer vas rabim bolj kot kadarkoli v življenju," so besede, s katerimi je Jan včeraj nagovoril zbrano množico in si zaradi njih zaslužil bučen aplavz. Nato pa je odpel svojo uspešnico iz leta 2005 Barka iz perja.

prejšnji članek
Recepti za zdravljenje »mačka«
Zdravje
Recepti za zdravljenje »mačka«
naslednji članek
Pero Martić prvič pokazal sinka, komentarji šokantni
Svet slavnih
Pero Martić prvič pokazal sinka, komentarji šokantni