stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditeljica bo kljub visoki nosečnosti odvodila novoletni program

29. 12. 2022; 07.00
Avtor: K.M.
anita goste 1

anita goste foto: Revija Zvezde

Zna se zgoditi, da bo slovenska voditeljica rodila kar med vodenjem 16-urnega novoletnega programa, saj ima rok poroda že čez nekaj dni.

Dean on the Mike in Anita Gošte bosta letošnjo Galamo na Radiu Aktual zastavila 31. decembra ob 20.00, končala pa prvega januarja ob 12.00. »Galamila« bosta celih 16 ur. Medtem ko bo silvestrski del ena sama velika fešta pod sloganom Eno plesišče – eno srce, pa iz drugega dneva izpostavljata predvsem dve stvari, ki ju res ne smemo zamuditi: Galama XXL Vip šov v katerem bo legendarni dvoboj Dražen Zečić proti Vladimiju Kočišu Zecu. Druga čudovita stvar pa je Koncert iz konobe. Dean in Anita se bosta povezala s Splitom, kjer bo odlična Klapa Šufit ustvarila prvi Aktualov koncert v letu 2023 v živo!

Dean in Anita se že pripravljata na 16-urno vodenje Galame foto: M24

Anita Gošte tik pred porodom 

Na vodenje dveh delovnih izmen radijskega programa je zagotovo najbolj pripravljena ravno Anita Gošte, saj ima rok poroda že čez nekdaj dni. »Silvestrska oddaja bo zame čisto posebna za vse življenje, ker sem res že ena velika nerodna žoga in v pripravljenosti za morebiten odhod v porodnišnico. Torba bo zagotovo v studiu. Kar bo, pa bo, niti približno nisem človek drame, niti moj sovoditelj Dean. Morda pa se pridružim že jutranji statistiki prvih otročkov, rojenih v 2023!«

Anita Gošte foto: Revija Lady

Anita je sicer za revijo Lady razkrila, da je želel biti njen partner ob vodenju ob njej, a da ga je pomirila, da je porodnišnica res blizu in da zato ne rabi delati panike. 

prejšnji članek
Lana Jurčević ne želi biti vzornica dekletom
Svet slavnih
Lana Jurčević ne želi biti vzornica dekletom
naslednji članek
Nika Zorjan razkrila svojo obsesijo
Svet slavnih
Nika Zorjan razkrila svojo obsesijo
#nasazenazenska
nasazenazenska