pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Lana Jurčević ne želi biti vzornica dekletom

29. 12. 2022; 08.00
Avtor: K.M.
Lana Jurčević ne želi biti vzornica dekletom

Kljub temu, da ima na mlada dekleta takšen vpliv, pa ne želi biti njihova vzornica. foto: M24

Priljubljena hrvaška pevka je uspešna na različnih področjih. Na družbenih omrežjih ji tudi veliko mladih deklet. Zakaj ne želi biti njihova vzornica?

Lana Jurčević je kot skrita gostja Luke Nižetića nastopila na koncertu ob praznovanju 15. rojstnega dne Radia Aktual v Stožicah. Ko je prišla iz odra, pa smo naleteli na zanimiv prizor. Pod odrom jo je čakala popolnoma objokana mlada oboževalka, ki si je zaželela, skupne fotografije in da Lana z njo posname kratek Tik Tok video. Lana je dekletu brez težav in z nasmeškom ugodila, nas pa je zanimalo, kako gleda na takšne situacije. 

"Zame je to privilegij - to, da me nekdo tako dolgo spremlja in da vem, da mu tako veliko pomeni. Zame je to poseben občutek. Solze sreče oboževalca so nekaj najlepšega, kar lahko doživiš kot umetnik," nam je zaupala Lana. 

Ne želi biti vzornica

Kljub temu, da ima na mlada dekleta takšen vpliv, pa ne želi biti njihova vzornica. Za to pa ima zanimivo razlago. "Želim jim biti motivator in podpora na kateremkoli področju. Hkrati pa si želim, da so si dekleta in ženske same sebi vzor in da iz sebe naredijo tisto, kar si želijo biti."

Lana Jurčević po nastopu foto: Marko Vavpotič/M24

Na Instagramu ima recimo v tem trenutku že skoraj pol milijona sledilcev, če gledamo zgolj njen glavni profil. Ta podatek ji vseeno ne predstavlja dodatnega pritiska. "Ker sledilci vedo, da sem vedno iskrena, spontana in da ne preračunavam preveč. To je vedno prineslo veliko dobrega tako meni kot njim. Nikoli do zdaj pa ničesar slabega." Na družbena omrežja pa dejansko gleda zelo pozitivno, saj je rada povezana z oboževalci. "Mislim, da je to genialno. Zdaj smo si še bližje in med nami ni več meja."

Aktualov dan žena

V petek, 3. marca 2023, se Lana spet vrača v Slovenijo. Tokrat bo samostojno nastopila na koncertu Aktualov dan žena. "Slovenski odri so mi znani od samih glasbenih začetkov in zato tudi zelo ljubi. V januarju že začenjamo s pripravami, idejami in vajami za nastop. Komaj čakam, da se povzpnem na oder v Stožicah," je še zaključila Lana.

V petek, 3. marca, se v ljubljansko dvorano Stožice vrača priljubljeni koncertni dogodek, Aktualov dan žena 2023, na katerem bodo za glasbeno poslastico poskrbeli Nuša Derenda, Marko Škugor, Lana Jurčević, Mladen Grdović, Novi fosili, Siniša Žunec, Miran Rudan in inDESIGN, Klapa Šufit ter številna glasbena presenečenja. Radio Aktual vsako leto pripravi posebno, spektakularno slavje, v čast naših najdražjih dam – mam, prijateljic, žena, babic, sodelavk in sester. Čas je za najbolj romantičen glasbeno-scenski spektakel te pomladi. Pohitite, najcenejše vstopnice so že na voljo!
>>KLIKNITE TUKAJ<<


Luka Nižetić in Lana Jurčević sta za romantiko poskrbela s svojim hitom Prava ljubav.

Luka Nižetić in Lana Jurčević sta za romantiko poskrbela s svojim hitom Prava ljubav. foto: Event24

prejšnji članek
Umrl je Pelé
Svet slavnih
Umrl je Pelé
naslednji članek
Voditeljica bo kljub visoki nosečnosti odvodila novoletni program
Svet slavnih
Voditeljica bo kljub visoki nosečnosti odvodila novoletni program
#nasazenazenska
nasazenazenska