Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zoran Janković proslavil 70. rojstni dan, tam tudi bivša snaha

1. 1. 2023; 10.23
Avtor: K.M.
festival 3

Prva zakonca Ljubljane: župan Zoran Janković in soproga Mija. foto: M24

Ljubljanski župan Zoran Janković ima za sabo naporen zadnji dan leta 2022. Poleg številnih obveznosti je namreč pripravil tudi zabavo za svoj 70. rojstni dan.

Zoran Janković danes napreč praznuje okrogel jubilej, svoj 70. rojstni dan. Kljub temu da je imel včeraj številne županske obveznosti, pa je slavje pripravil kar na silvestrski večer, le-to pa se je seveda zavleklo tudi v prvi dan novega leta. Na zabavi so bili prisotni tudi številni znani obrazi iz sveta posla in zabave. Po naših informacijah tudi iz tujine. Med prisotnimi pa smo ujeli tudi Jankovićevo nekdanjo snaho, bivšo Juretovo ženo, Vesno Janković

Najprej obveznosti, potem slavje

Ljubljanski župan je imel včeraj seveda številne obveznosti, ki jih prinese županski stolček. Najprej je recimo vodil poročni obred slovenske kuharske mojstrice Ane Roš in Urbana Stojana. Nato pa je ob 22. uri v znano ljubljansko restavracijo v samem središču mesta povabil še številne prijatelje, s katerimi je tako nazdravil novemu letu in svojemu rojstnemu dnevu. No, seveda ni izpustil odštevanja do polnoči na Kongresnem trgu, kjer mu je zbrana množica tudi zapela rojstnodnevno voščilo. 

prejšnji članek
Razkrivamo podrobnosti poroke Ane Roš
Svet slavnih
Razkrivamo podrobnosti poroke Ane Roš
naslednji članek
Kako so na silvestrovo blesteli znani obrazi?
Svet slavnih
Kako so na silvestrovo blesteli znani obrazi?