pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Razkrivamo podrobnosti poroke Ane Roš

1. 1. 2023; 11.00
Avtor: K.M.
ana-roš

Ana Roš in Urban Stojan foto: POP TV, edit: njena.si

Ena izmed najboljših kuharskih mojstric Ana Roš je včeraj večno zvestobo obljubila podjetniku Urbanu Stojanu. Kje je potekalo slavje in kakšno obleko je nosila?

Kot je že znano, je Ana Roš večno zvestobo Urbanu Stojanu, ki ga je v resnici spoznala šele pred kratkim, obljubila na svoj 50. rojstni dan. Par je tako združil praznovanje okroglega jubileja, silvestrsko slavje in svojo poroko. Mi pa vam razkrivamo nekaj podrobnosti zabave, na katero je bilo po naših informacijah vabljenih okoli 400 gostov. Preverite pa tudi, kaj je Ana Roš počela tik pred svojo poroko. >>KLIKNITE TUKAJ<<

Dobrodelnost 

Ana in Ubran sta se darilom odpovedala, sta pa si zaželela, da denarna sredstva gostje namenijo v dobrodelni sklad, ki ga bodo vodili njuni štirje otroci. Nevesta se je odpovedala tradicionalno beli obleki in je na poroki blestela v dolgi oranžni oziroma nežno rdeči obleki, ki jo je popestrila z ogrinjalom. Kasneje se je preoblekla v kratko, že nekoliko poletno obleko. Do oltarja jo je pospremil oče Bojan, z njo pa se je sprehodil še štirinožni prijatelj, kuža Prince. 

Ana in Urban zaobljubi izmenjala še pred včerajšnjim slavjem. Več si preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Trendi ljubljanska lokacija

Ana in Urban sta za slavje v resnici izbrala zelo zanimivo lokacijo. Poroka je namreč potekala v industrijski coni Litostroj. Natančneje v prireditvenem prostoru Hala L56, kjer so pogosti tudi številni koncerti in klubski dogodki. Izbor lokacije verjetno sovpada s tematiko in številom gostov. Kot smo že zapisali, naj bi bilo povabljenih okoli 400 ljudi. Prostor je bil bogato barvno okrašen, a hkrati zelo preprost. Gostje so namreč sedeli tudi na tleh. 

Znana imena

Tako med tistimi, ki so obred omogočili, kot tudi med gosti, je bilo moč opaziti številne znane obraze. Poročni obred je namreč vodil kar ljubljanski župan Zoran Janković, ki je nato hitro pobegnil na praznovanje svojega 70. rojstnega dne. Več o tem si preberite tukaj >>KLIKNITE<<. Ani in Urbanu pa sta zapela tako Vlado Kreslin kot tudi Hannah Mancini. Med gosti pa so bili seveda tudi številni Anini sodelavci, tako iz Hiše Franko kot tudi iz Pekarne Ana ter drugih projektov.

Utrinek s poroke, ples ob glasbi Vlada Kreslina, je na svojem družbenem omrežju objavila tudi dolgoletna Anina sodelavka in soavtorica njene knjige Sonce in dež Kaja Sajovic. 

Na njem pa lahko hitro vidite, kakšno vzdušje je bilo na včerajšnji poroki. Če vam ga ne prikaže, kliknite TUKAJ

prejšnji članek
Bivša Tomija Megliča četrtič noseča
Svet slavnih
Bivša Tomija Megliča četrtič noseča
naslednji članek
Zoran Janković proslavil 70. rojstni dan, tam tudi bivša snaha
Svet slavnih
Zoran Janković proslavil 70. rojstni dan, tam tudi bivša snaha