stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mama vesela, da se je Blaž tako zelo prikupil ljudem

7. 1. 2023; 09.00
Avtor: Nejc Simšič / revija Lady
Sanjski moški Blaž Kričej Režek

Blaž Kričej Režek in mama foto: M24

Blaža Kričeja Režeka je njegova mama Barbara vzgojila v to, kar je danes. Že od malih nog imata iskren odnos, ki jima ga marsikdo zavida.

»Z mami imava izjemno prijateljski odnos, si zaupava in se spoštujeva, tudi, ko se ne strinjava. Vem, da je vedno tu zame in to mi res veliko pomeni. Rekel bi, da se ob njej učim vztrajnosti, da se moraš potruditi za uspeh in da nič ne pride samo od sebe,« je za revijo Lady pojasnil postavni Blaž, o katerem se je razgovorila tudi mama Barbara.

Blaž Kričej Režek foto: POP TV

»Blaža bi opisala kot izjemno srčnega, iskrenega fanta, brez dlake na jeziku, z neverjetno sposobnostjo nastopanja in povezovanja ljudi. Na tem področju je res dober, intuitiven in mislim, da v tem izstopa. Ima zelo dodelane cilje in k njim tudi stremi. Že kot otrok je bil zelo radoveden in aktiven. Zanimale so ga vse živali, od deževnikov in rakovic dalje. Že takrat so ga najbolj navduševali avtomobilčki, vse peščene poti v kampu na morju je spremenil v avtocesto in parkirišča ter s tem nevede jezil oskrbnika,« z nasmeškom sina opiše Barbara, ki se je leta 1997 potegovala za naslov Miss Slovenije, zato je tudi jasno, po kom ima Blaž lepe gene. »Kot njegove najboljše lastnosti jaz vidim predanost, neustrašnost in vztrajnost. Tistemu, kar ga zanima in veseli, se resnično posveti in vztraja tudi, ko ni lahko. Velikokrat gre za napredek iz svoje cone udobja. Na drugi strani bi za njegovo slabo lastnost izbrala pravzaprav podobno - da ni tako zelo vztrajen pri stvareh, ki ga ne zanimajo in jih, po mojem mnenju, včasih prehitro odpiše. Pri Blaževi vzgoji sem si želela predvsem, da ceni družino in prijatelje, da je to vedno njegov pristan, pa tudi, da razume, da so odnosi daj - dam. Pomembno mi je, da ima rad živali, naravo in gibanje. Danes ga občudujem prav takšnega kot je in mislim, da se ga je kar nekaj od tega res 'prijelo',« razmišlja 'sanjska mama', ki se je hitro navadila na dejstvo, da je njen sin najbolj zaželen in najbolj sanjski Slovenec letošnjega leta.

»Obdobje njegove vloge Sanjskega moškega je ena velika super izkušnja za celo družino. Vesela sem, da je dobil vpogled v medijski svet, ponosna sem, da povsem suvereno opravlja vse aktivnosti, povezane s to vlogo, in da se je s svojo iskrenostjo prikupil ljudem. To, kar ste videli na televiziji, tak je Blaž tudi v resnici.«

blaz kricej rezek foto: revija zvezde

prejšnji članek
Hči Jureta Koširja ni več najstnica
Svet slavnih
Hči Jureta Koširja ni več najstnica
naslednji članek
Sanjski moški: Tonijeva sestra še bolj uspešna od njega
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Tonijeva sestra še bolj uspešna od njega