pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Igralkino življenje izpopolnjujeta sinova

8. 1. 2023; 09.00
Avtor: Revija Lady
Barbara Vicković

Barbara Vicković foto: Promocijski material

Igralka Barbara Vicković, ki jo spremljamo v seriji Botri, ima za seboj dva ponesrečena zakona, o tretjem pa ne razmišlja več. Njen svet predstavljata sinova, na katera je zelo ponosna.

Hrvaška igralka Barbara Vicković je tako rekoč nepogrešljiva članica katerekoli televizijske serije, ki jo snemajo naši južni sosedi. Vidno vlogo ima recimo v novi seriji Botri, ki se je pred kratkim začela predvajati tudi na naši komercialni televiziji.

Je pa Barbara enako kot pred kamerami srečna tudi v družbi svojih najdražjih. To sta seveda njena sinova Fran in Matija. Starejši Fran se ji je rodil v zakonu z zdravnikom Brunom Šoošem. Iz drugega zakona z Željkom Bakulom, ki se je prav tako končal z ločitvijo, pa ima mlajšega sina Matijo. Zadrčanka o svojih sinovih zelo rada in zelo lepo govori.

Barbara Vicković v seriji Šverc komerc foto: Promocijski material

»Obožujem svoja otroka, sta prekrasna fanta. Hvaležna sem, da sem drugega otroka rodila v štiridesetih letih. Matija je čudovit fant, zelo priden v šoli. Po drugi strani pa je tudi živahen, rad se igra. Z njim bi šla lahko tudi na konec sveta. Frano je zelo samostojen fant in mu rade volje dovolim, da je svoj človek. Želim si, da bi se znala ceniti, da se bosta zavedala, koliko sta vredna, da bosta znala postaviti mejo v odnosih z drugimi. Pomembno mi je, da prepričanja drugih ljudi ne morejo biti obvezno njuna. Želim si, da se zavedata, kako dragocena sta, in da bi bila ljubljena.«

Ker ima za seboj dva ponesrečena zakona, o tretjem sploh ne razmišlja. »Ne vidim se v zakonu, ker mislim, da zakon ni potreben za dober odnos. Za seboj imam dva zakona, ki sta se končala, kot sta se končala. Če bi imela v teh zakonih možnost, da bi rasla, ne bi nikoli odšla. To je danes vse za menoj. Vsak si zasluži pravega partnerja in iskren odnos. Čeprav ne bežim od ničesar v življenju, ne želim nove zveze za vsako ceno. Vse ob svojem času.« Ob vprašanju, ali je zaljubljena, pa pravi: »Ne, nisem. Pravzaprav sem – v svoja sinova in v življenje. Ko me kdo vpraša, kako sem, pravim, da sem odlično, ker imam svoja fanta, delo in veliko obveznosti. Srečna sem, ker z na široko odprtimi očmi gledam na življenje.«

prejšnji članek
Nov par na sceni: Srečno zaljubljena Anuša Kodelja
Svet slavnih
Nov par na sceni: Srečno zaljubljena Anuša Kodelja
naslednji članek
Sanjski moški: Josipa draži sledilce z golimi fotografijami
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Josipa draži sledilce z golimi fotografijami
#obraziavenija
obraziavenija