stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Blaža razočarala dekleta iz šova

22. 1. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
blaž skupinska

Blaž in dekleta foto: edit: njena.si

Več mesecev po koncu snemanja šova Sanjski moški je Blaž v stikih samo z Arijanno. Kot je pojasnil, se je pri ostalih dekletih odvilo drugače od pričakovanega.

YouTuber Vauks je gostil Blaža Kričeja Režeka in z njim poklepetal o šovu Sanjski moški in življenju po koncu snemanja resničnostne oddaje. Dotaknila sta se mnogih tem, med drugim je Blaž pojasnil, da z dekleti nima stikov, njegovo pozornost ima edino Arijanna Sara di Palma s katero se redno sliši.

»Ona je fajn, z njo tudi nisem nikoli imel nekih zamer, sporov, česarkoli … Z ostalimi dekleti pa niti ne, če sem iskren,« je pojasnil in glasno razmišljal, da je imel morda napačna pričakovanja do deklet.

Blaž in Arijanna foto: POP TV

»Z dekleti sem se imel v šovu večinoma dobro in potem, ko so one odhajale domov, sem se poslovil in ob tem imel v glavi ta najin dober odnos, le da pač nisva prišla skupaj pri nekaterih stvareh, zaradi česar nisem videl potenciala, da bi se to razvilo. Potem pa sem tudi jaz prišel ven iz šova in se je začelo vse odvijati - določene punce so se začele zelo izpostavljati, določene ne … In potem vidiš: 'aha, o.k.', nobena nič ne napiše, potem še kaj slišiš, pa ni najbolj pozitivno … potem si pa malo razočaran in si misliš, 'o.k., potem se pa tudi jaz ne bom s tem ukvarjal,« je svoj vidik razložil Blaž, ki je mislil, da bo imel z udeleženkami, s katerimi so skupaj ustvarjali oddajo, tudi po koncu šova stike in normalen odnos, tako pa se zdi, kot da so drug drugemu popolni tujci.


prejšnji članek
Slovenska predstavnica na Evroviziji praznuje abrahama
Svet slavnih
Slovenska predstavnica na Evroviziji praznuje abrahama
naslednji članek
Ste vedeli, da je Jernej Tozon nekoč treniral ta šport
Svet slavnih
Ste vedeli, da je Jernej Tozon nekoč treniral ta šport