mrlič Svet24.si

Razglasili so jo za mrtvo in strpali v mrliški ...

kitajski balon Svet24.si

Američani iščejo sestreljeni kitajski balon

zmago jelincic pl Necenzurirano

Zmago Jelinčič v škripcih. Ga bo rešil Janković?

danijel besic loredan pl2 Reporter.si

Danijel Bešič Loredan: Ne bom šel naj jahto z ...

doncic Ekipa24.si

Dallas z novo okrepitvijo! To je velezvezdnik, ki ...

maria-horvat Njena.si

Ekspresen konec ljubezni: 'Želim se posvetiti ...

endrick Ekipa24.si

Fant je star šele 16 let!!! 60 milijonska ...

Blaža razočarala dekleta iz šova
| V.M.

Blaža razočarala dekleta iz šova

Blaž in dekleta, edit: njena.si

Več mesecev po koncu snemanja šova Sanjski moški je Blaž v stikih samo z Arijanno. Kot je pojasnil, se je pri ostalih dekletih odvilo drugače od pričakovanega.

YouTuber Vauks je gostil Blaža Kričeja Režeka in z njim poklepetal o šovu Sanjski moški in življenju po koncu snemanja resničnostne oddaje. Dotaknila sta se mnogih tem, med drugim je Blaž pojasnil, da z dekleti nima stikov, njegovo pozornost ima edino Arijanna Sara di Palma s katero se redno sliši.

»Ona je fajn, z njo tudi nisem nikoli imel nekih zamer, sporov, česarkoli … Z ostalimi dekleti pa niti ne, če sem iskren,« je pojasnil in glasno razmišljal, da je imel morda napačna pričakovanja do deklet.

Foto: POP TV - Blaž in Arijanna

»Z dekleti sem se imel v šovu večinoma dobro in potem, ko so one odhajale domov, sem se poslovil in ob tem imel v glavi ta najin dober odnos, le da pač nisva prišla skupaj pri nekaterih stvareh, zaradi česar nisem videl potenciala, da bi se to razvilo. Potem pa sem tudi jaz prišel ven iz šova in se je začelo vse odvijati - določene punce so se začele zelo izpostavljati, določene ne … In potem vidiš: 'aha, o.k.', nobena nič ne napiše, potem še kaj slišiš, pa ni najbolj pozitivno … potem si pa malo razočaran in si misliš, 'o.k., potem se pa tudi jaz ne bom s tem ukvarjal,« je svoj vidik razložil Blaž, ki je mislil, da bo imel z udeleženkami, s katerimi so skupaj ustvarjali oddajo, tudi po koncu šova stike in normalen odnos, tako pa se zdi, kot da so drug drugemu popolni tujci.