901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žalostna vest: slovenski glasbenik izgubil mamo

19. 1. 2023; 11.07
Avtor: K.M.
Tilen Lotrič

Tilen Lotrič foto: Luka Blatnik

Pevec Tilen Lotrič je na družbenem omrežju potrdil, da je izgubil mamo. Vsem besedam sožalja se pridružuje tudi naše uredništvo.

Žalostna vest prihaja s strani družine slovenskega pevca Tilna Lotriča. Ta je na družbenem omrežju potrdil, da se je poslovila njegova mati. Tilen je bil sicer še kot dojenček posvojen iz Makedonije. Na svoje posvojitelje je vedno gledal kot na svoje starše, saj je bil mnenja, da so starši tistih, ki otroka vzgojijo. 

"Ti, ki si me vzela v naročje, ko so me drugi zapustili, ti ki si me vzgojila v človeka kakršen sem, ki si mi podarila sebe, vso ljubezen in skrb in - z glasom bom izpel vso bolečino, ki jo ob tem čutim. Naj te čuvajo angeli na nebu, tukaj te čuva tvoj Angelo - Tilen Draga moja mami … ne najdem besed, toliko lepih spominov, nasmehov in ljubečih objemov. Vem, da si z mano in hvala za vso ljubezen ki mi jo daješ," je Tilen zapisal na družbenem omrežju. 

Posvojen pri petnajstih mesecih

"Zame je starš tisti, ki ti je dal svojo ljubezen, te podpira in te je vzgojil, ne glede na to, ali si z njim v krvnem sorodu ali ne," je pred leti Tilen povedal za revijo Lady. V Slovenijo so ga starši pripeljali, ko je bil star komaj petnajst mesecev, in mu nikoli niso skrivali, da je posvojen. 

Sožalju se pridružuje tudi naše uredništvo. 

prejšnji članek
Sanjski Toni se ni odločil za eno najbolje plačanih delovnih mest
Resničnostni šovi
Sanjski Toni se ni odločil za eno najbolje plačanih delovnih mest
naslednji članek
Kdo je nenavadni Martin iz serije Botri?
Svet slavnih
Kdo je nenavadni Martin iz serije Botri?