evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je nenavadni Martin iz serije Botri?

19. 1. 2023; 10.00
Avtor: V.M.
Botri Lovre

Lovre Kondža foto: VOYO, edit: njena.si

Nesamostojnega Martina Akrapa upodablja Lovre (ja, prav smo napisali, ni mu ime Lovro), ki prav tako prihaja iz majhne vasi. Poglejmo si, kakšen je zasebno ...

Lovre Kondža je mladi hrvaški igralec, ki ga lahko spremljate v seriji Botri (Kumovi), kjer je stopil v čevlje malce zmedenega lika Martina Akrapa. Z igranjem v serijah doslej ni imel izkušenj, se je pa kot igralec kalil na gledaliških odrskih deskah. In kako mu je všeč ustvarjati za gledalke in gledalce pred TV zasloni? Zelo!

Družina Akrap v seriji Botri. foto: POP TV

»Čeprav je to zame nekaj povsem novega, se mi zdi, da sem se kar hitro prilagodil. To je namreč precej drugačno od vsega, kar sem počel do sedaj, zato sem na začetku potreboval kar nekaj časa, da sem se navadil. Po nekaj dneh so stvari postale zelo preproste. Sedaj se na snemanju počutim kot doma - vem, kje kaj stoji, kakšne so moje obveznosti in kdo daje navodila. Tudi če se zgodi, da se malo izgubim, se vedno najde kdo iz ekipe, ki mi pomaga in me usmerja,« je v intervjuju za hrvaško revijo pojasnil Lovre, ki sta mu še vedno zelo ljuba gledališka igra in improvizacijski govor, ki ga že štiri leta pili na igralski akademiji.

prejšnji članek
Žalostna vest: slovenski glasbenik izgubil mamo
Svet slavnih
Žalostna vest: slovenski glasbenik izgubil mamo
naslednji članek
Hana Rodić v šovu Sanjski moški močno otečena, gledalci šokirani
Resničnostni šovi
Hana Rodić v šovu Sanjski moški močno otečena, gledalci šokirani