Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Voditelj Janko Šopar izgubil ženo

21. 1. 2023; 10.09
Avtor: Revija Lady
Janko Sopar 2

Janko Šopar se je po 46 letih dela na televiziji poslovil od malih zaslonov in se pridružil upokojencem. foto: Ziga Culiberg

Janko Šopar se spoprijema z največjo bolečino v življenju.

Legendarni voditelj oddaje Tednik in novinar s še bolj legendarnimi brki Janko Šopar, ki je na Televiziji Slovenija delal več kot 43 let, že šest let uživa v zasluženem pokoju. Kot pravi, zadnja leta zanj življenje teče počasneje. Ni mu treba več vstajati ob petih zjutraj in se voziti v Ljubljano, čas rad preživlja ob morju, jadra in smuča, se druži s prijatelji. Veliko časa pa preživi tudi ob delih pri hiši, ki jih nikoli ne zmanjka.

janko sopar foto: revija zvezde

A na prvi dan letošnjega leta se je Janku življenje za vedno spremenilo, izgubil je namreč ljubljeno ženo Mišo, ki ni bila samo njegova življenjska sopotnica, temveč tudi miren pristan, kamor se je vedno znova rad vračal. Prišlo je iznenada in veliko prezgodaj ter je z bolečino zarezalo v njegovo življenje. Miša Šopar je bila velika ljubiteljica psov in oba z Jankom sta bila zvesta navdušenca nad pasjo disciplino agility, v kateri je tudi tekmovala in pobirala najvišja priznanja, Janku pa je dneve krajšal nemški ovčar Herr Flick, ki se je poslovil lani v zavidljivi starosti 14 let.

Jankova žena je bila zelo aktivna tudi v celjskem Lions klubu, saj je imela vedno posluh za dobrodelnost in sočloveka. Imela sta tri otroke, vsak po enega od prej in skupnega sina Miho. Vsi so ob njeni smrti močno pretreseni.

prejšnji članek
Je sin Sebastiana Cavazze res v razmerju s to znano Slovenko?
Svet slavnih
Je sin Sebastiana Cavazze res v razmerju s to znano Slovenko?
naslednji članek
Blaževa mama našla srečo v ljubezni
Svet slavnih
Blaževa mama našla srečo v ljubezni