nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je sin Sebastiana Cavazze res v razmerju s to znano Slovenko?

21. 1. 2023; 11.00
Avtor: Lady
inja mark 2

Inja Zalta, Mark Jacob Cavazza foto: Mediaspeed

Po snemanju videospota leta 2020 sta se kot prijatelja udeležila več dogodkov. Je med njima vzklila ljubezen?

Tokrat sta nam v oči padla priljubljena igralka Inja Zalta, ki smo jo spremljali na modnih brveh in v seriji Usodno vino, in eden najbolj znanih raperjev mlajše generacije Mark Jacob Cavazza, sin igralca Sebastiana Cavazze. Pred dvema letoma sta Inja in Mark sodelovala skupaj pri videospotu za njegovo novo pesem Playboy, od takrat naprej pa sta bila večkrat opažena skupaj in smo ju mediji radi označili za nerazdružljiva prijatelja.

A zdaj je postalo jasno, da sta več kot prijatelja. Izvedeli smo, da je med lepo Injo in nadarjenim Markom, ki ustvarja glasbo pod imenom Vazz, med snemanjem videospota pred dvema letoma preskočila iskrica ljubezni oziroma kot radi rečemo: bila je ljubezen na prvi pogled. Igralka in raper sta vse od takrat tudi uradno zaljubljen par, ki svoje zveze ne obešata na veliki zvon, zato sta tudi uspešno skrivala to informacijo pred mediji. Kot smo izvedeli, je njuna zveza resna, Injo pa so vzljubili tudi Markov oče Sebastian Cavazza, dedek Boris Cavazza in preostali člani družine Cavazza.

Mark Jacob pa v resnici ni edini sin Sebastiana Cavazze. Igralec ima še enega, starejšega, sina. Več o tem najdete TUKAJ

prejšnji članek
Veselje za Ilko Štuhec - na to je čakala več kot 3 leta
Svet slavnih
Veselje za Ilko Štuhec - na to je čakala več kot 3 leta
naslednji članek
Voditelj Janko Šopar izgubil ženo
Svet slavnih
Voditelj Janko Šopar izgubil ženo