favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tragična smrt smučarskega svetovnega prvaka

31. 1. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kyle-smaine

Kyle Smaine foto: Facebook

Le nekaj ur pred smrtjo je delil navdušen posnetek uživanja na belih strminah. Kmalu je v snežni odeji za vedno zaprl oči.

Ameriški smučar prostega sloga Kyle Smaine je v torek tragično preminil na rekreativnem smučanju na Japonskem. Kot poročajo ameriški mediji, se je na področju prefekture Nagano, ki leži v notranjosti japonskega otoka Honšu, sprožil snežni plaz, ki je zajel najmanj pet moških, ki so se spuščali po belih strminah. Trije smučarji so plaz preživeli in se z gore vrnili sami, dva navdušenca belih strmin pa sta v plazu izgubila življenje. Medtem ko enega izmed njiju še niso identificirali, je izjavo o smrti svetovnega prvaka za javnost že podal njegov oče William Smaine.

Kyle Smaine foto: Facebook

31-letnik je le nekaj ur pred smrtjo z oboževalci delil navdušenje nad divjim terenom, ki se sicer nahaja na območju priljubljenega smučišča. Kyle je namreč delil videoposnetek, na katerem smuča, medtem ko posluša Lizzino pesem "Good as Hell".»To je tisto, kar me vsako zimo pripelje nazaj na Japonsko. Neverjetna kakovost snega, nenehne nevihte in res zabaven teren, za katerega se zdi, da je boljši od raziskovanja,« so zadnje besede, ki jih je objavil na družbenem omrežju.

prejšnji članek
Harry Styles bo pel na letošnji podelitvi grammyjev
Svet slavnih
Harry Styles bo pel na letošnji podelitvi grammyjev
naslednji članek
Jennifer Aniston trenira po metodi 15-15-15
Svet slavnih
Jennifer Aniston trenira po metodi 15-15-15
#obraziavenija
obraziavenija