favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Polona po velikih spremembah postala boljša verzija sebe

3. 2. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Polona Kranjc

Polona Kranjc foto: Fotomontaža njena.si

Polona Kranjc, ki ste jo spoznali v šovu Sanjski moški in Kmetija, ima za seboj težke življenjske preizkušnje, ki so jo popolnoma spremenile.

Minuli dan smo z vami delili Polonino zgodbo o neuspeli poslovni poti, v nadaljevanju pa si lahko preberete, kakšne sledi je na njej pustilo leto težkih preizkušenj. Čeprav je svetlolaskina kavarna zaprla vrata, pa Polona ne počiva, znova je namreč zavihala rokave. »Za enkrat ostajam v gostinstvu, vendar ne na svojem. Še vedno namreč mislim, da sem rojena za ta posel. Ne bom pa na vse skupaj gledala kot poraz ali neuspeh, to je predvsem tisti del preizkušenj, ki so se odvile ob nepravem času,« nam tekom klepeta razloži 20-letnica, ki ji minulo leto ni prizaneslo le na področju garaškega posla, pač pa tudi zdravja in ljubezni.

Polona Kranjc foto: Osebni arhiv

»Leto 2022 je bilo zame med težjimi leti v mojem življenju. Bolj kot ne sem celo leto preživela v lokalu, delala vse dneve brez dopusta in brez počitka. Maja sem se odselila na svoje, tako da že slabo leto živim sama. Približno pol leta sem bila tudi v razmerju, ki pa je name zelo slabo vplivalo in se je hitro zaključilo. O tem ne želim podrobneje govoriti. Imela sem tudi kar nekaj zdravstvenih težav, ki se zdaj hvala bogu rešujejo in izboljšujejo,« razloži Polona, ki se zdi zrelejša, kot tedaj, ko smo jo spremljali na TV ekranih.

»Moram priznati, da sem se kot oseba res zelo spremenila. Tisti, ki me dobro poznajo, vedo, da nisem več tista Polona, kot sem bila, zato vedno pravim, da človeka ne oblikujejo leta ampak izkušnje. Res sem hvaležna za to izkušnjo in vse, kar sem prestala, saj sem na tej poti postala samo še boljša JAZ.«

prejšnji članek
Modrijani predstavili svoje strice iz ozadja
Svet slavnih
Modrijani predstavili svoje strice iz ozadja
naslednji članek
Ljubezenska past: Mu je slava spremenila življenje?
Svet slavnih
Ljubezenska past: Mu je slava spremenila življenje?
#obraziavenija
obraziavenija