nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ceca poskusila tudi tradicionalni ptujski pustni krof

4. 2. 2023; 08.03
Avtor: K.M.
Ceca je pred kratkim poskrbela za razprodan koncert v Sloveniji

Ceca je poskrbela za razprodan uvod v koncertno karnevalsko dogajanje. foto: DAMN Media

Svetlana Ražnatović – Ceca je v včeraj v slogu odprla koncertno dogajanje letošnjega ptujskega karnevala in poskrbela za zabavo, o kateri se bo dolgo govorilo.

Svetlana Ražnatović – Ceca je s težko pričakovanim nastopom na Ptuju potrdila sloves največje glasbene zvezde na Balkanu. Karnevalska dvorana Sava Campus je bila do zadnjega kotička polna že ob nastopu izjemnega Mira Todosovskega, Ceca pa je pripravila pravi spektakel, s katerim je na noge spravila celotno publiko in z dodelanim nastopom ustvarila izjemno energijo med več kot 3.000 ljubitelji zabave, s čimer je bil postavljen nor rekord glede števila obiskovalcev v dvorani Campus Sava Ptuj.

"Privilegij je, ko imate pesmi, ki jih vsi poznajo in jih s tabo pojejo kot v zboru. To so sanje vsakega pevca, da ima program, ki ves čas drži gor publiko s svojimi pesmimi. To bi lahko delala 6 ur brez premora. Več kot 35 let sem v estradi in imam resnično srečo," je po koncertu povedala pevka. 

Ceca foto: DAMN Media

Ceca foto: DAMN Media

Dvorana Sava Campus Ptuj še nikoli ni bila tako polna foto: DAMN Media

Hkrati se je izkazala tudi kot zelo komunikativna in prijazna oseba, zelo jo je zanimalo tudi ptujsko pustno izročilo. Glede na to, da se glasbenica ob petkih posti, je po polnoči, ko se je posvetila medijem, poskusila tudi tradicionalni ptujski pustni krof. Koncert Cece je bil tako najboljši možni način za pričetek veselega pustnega rajanja v karnevalski dvorani Sava Campus, že nocoj pa vabljeni na Rock večer, ko bosta za pravi spektakel poskrbeli skupini Siddharta in Leteći odred. Več o dogajanju prihodnjih dni pa najdete TUKAJ

Pestro dogajanje 

Kurentovanje na Ptuju in v okolici pomeni peti letni čas – čas, ko je utrip življenja drugačen in v celoti prilagojen noremu pustnemu vzdušju. Vsi, od najmlajših do najstarejših, se prepustijo zabavi in druženju ter našemljeni sodelujejo pri ohranjanju bogate tradicije, s tem pa sovpada še izjemno razpoloženje ob najboljših glasbenih gostih v karnevalski dvorani. Vstopnice za Kurentovanje 2023 so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Kupite jih lahko tudi TUKAJ

prejšnji članek
S to pesmijo se bo Slovenija predstavila na Evroviziji
Svet slavnih
S to pesmijo se bo Slovenija predstavila na Evroviziji
naslednji članek
To danes počne nekoč priljubljena voditeljica Eva Longyka
Svet slavnih
To danes počne nekoč priljubljena voditeljica Eva Longyka