pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tina Vrbnjak navdušena nad mladimi igralci

6. 2. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Tina Vrbnjak

Tina Vrbnjak med drugim igra tudi v seriji Ja, Chef, glavno vlogo pa je prevzela v seriji Gospod profesor. foto: Sašo Radej

Jure Henigman in Tina Vrbnjak blestita v novi slovenski seriji Gospod profesor, kjer sta imela za sodelavce tudi mlajšo generacijo igralcev. Kako so se ujeli?

Gospod profesor se je na spletni platformi Voyo že začel predvajati s svojo drugo sezono. Prva, ki je navdušila uporabnike, pa kmalu prihaja tudi na male ekrane. Spremljali jo boste lahko na kanalu Pop TV. Za ekipo sta tako že dve snemalni poletji, ko so svoj čas preživeli na ljubljanski Aškerčevi gimnaziji. Poleg številnih izkušenih slovenskih igralcev pa so velik del ekipe tudi mladi obrazi. Nekateri že z izkušnjami v svetu televizije, filma in gledališča, spet drugi popolnoma sveži v svetu industrije. 

Glavna igralca Jure Henigman in Tina Vrbnjak foto: arhiv Pop Tv

Kako na ujemanje z mlado generacijo gledata glavna igralca serije, Tina Vrbnjak in Jure Henigman, ki nastopata v vlogah profesorjev Klavdije Jaklič in Sama Demšarja. Sta na setu mentorja ali njihova sodelavca? "Moram reči, da so bili že izbrani zelo dobro, talentirani, suvereni, že profesionalci. Ko smo delali, sem jih lahko samo občudovala in se od njih tudi kaj naučila. Predvsem kar se tiče poguma in artikuliranost. Ne spomnim se, da bi jim velik svetovala in jih mentorirala. Svetovali smo si, bili smo sodelavci. Izmenjava mnenj je bila vedno prisotna," nam je zaupala Tina. 

Jure pa je k temu dodal: "Res ni ni bilo treba nič mentorirat. Zel oso dobri. Velikokrat, ko sva bila midva cele dneve tam, so oni prinesli to potrebno energijo, ki sva jih midva vzela od njih. Nekatere stvari je seveda treba uskladiti tudi s starejšimi igralci."

Tina in Jure sta sicer sodelavca tudi na drugih področjih. Od letošnje sezone dalje sta namreč oba člana ansambla SNG Drama Ljubljana. 

prejšnji članek
Tekmovalka šova Znan obraz najbolj kul slovenska učiteljica
Svet slavnih
Tekmovalka šova Znan obraz najbolj kul slovenska učiteljica
naslednji članek
Anamarija Lampič razočarala oboževalce
Svet slavnih
Anamarija Lampič razočarala oboževalce