nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalka šova Znan obraz najbolj kul slovenska učiteljica

6. 2. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
1_Petra Zore

Petra Zore v oddaji Znan obraz ima svoj glas foto: Pop TV

Petra Zore, ki smo jo spoznali tudi v v peti sezoni šova Znan obraz ima svoj glas, ima med svojimi učenci malo bazo poslušalcev.

Petra Zore je leta 2019 navdušila v šovu Znan obraz ima svoj čas, vedno znova pa navdušuje tudi kot pevka skupine Bomb Shell. Ko je ne spremljamo na malih ekranih ali slovenskih odrih, pa je vestna učiteljica razrednega pouka. Trenutno uči na eni izmed osnovnih v ljubljanski Šiški in seveda velja za najbolj kul slovensko učiteljico. A tega seveda ne kaže v razredu, kjer je predvsem profesionalna učiteljica Petra Zore. Kar pa še ne pomeni, da njeni učenci ne vedo, da izven šolskih klopi tudi poje. 

"Moji učenci me zelo podpirajo. Ko z Bomb Shell izdamo kaj novega, je celoten razred na trnih in me zasipava z vprašanji. Lahko rečem, da so otroci tisti najbolj pristni oboževalci, ki povedo točno to kar mislijo. Njihova mnenja mi veliko pomenijo. Vsekakor pa imam v razredu ločeno mejo med tem, da sem učiteljica in pevka, tega se zavedajo tudi učenci," nam je zaupala pevka, ki je pred dnevi s skupino izdala nov album. Njegov naslov pa ostaja skrivnost, saj do njega pridete tako, da rešite križanko. Nam pa je, še, ni uspelo.

Petra Zore foto: Zupančič design

Prednosti in slabosti

Kako pa dejstvo, da je pevka, vključi v svojo profesionalno pot v šoli. Ji to predstavlja prednost ali slabost? "Velikokrat je eno ali drugo lahko prednost ali slabost. Veliko delam z glasom in zato ga neizmerno čuvam. Moje glasbeno znanje mi daje tudi znanja, ki mi prav pridejo tudi pri učiteljskem poklicu."

prejšnji članek
Znani obrazi šokirani po ogledu novega slovenskega filma?
Kultura
Znani obrazi šokirani po ogledu novega slovenskega filma?
naslednji članek
Tina Vrbnjak navdušena nad mladimi igralci
Svet slavnih
Tina Vrbnjak navdušena nad mladimi igralci