profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Svetovno znani TikTok dedek je Slovenec!

16. 2. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
lojze-abram

Lojze Abram foto: shotbyjaadiee

Obraz, ki ga spremljajo uporabniki TikToka po vsem svetu, prihaja iz Zasavja! Eden njegovih zadnjih videov ima skoraj 100 milijonov ogledov ...

»Jaz sem Lojze Abram iz Hrastnika,« je v podkastu Overloud pojasnil slavni 77-letni dedek in razložil, da je v Sloveniji živel do leta 1968, nato pa se je kot 23-letni mladenič preselil v Nemčijo. A v svet se ni odpravil sam. Stara komaj 18 let ga je spremljala njegova soproga Angela, s katero sta si blizu že vse življenje, saj je živela nedaleč od njegovega doma.

»Našla sva se brez telefona,« se smeji Lojze, ki je danes kljub letom zelo odprt za novosti, ki bi jih sicer pripisali mlajšim generacijam. No, a da je temu tako, gredo zasluge njegovemu vnuku Janniku, sinu hčerke, ki sta jo morala ob selitvi v Nemčijo za nekaj mesecev pustiti pri Angelini mami, ko pa sta poskrbela za varen dom, so v tujini zaživeli kot družina.

Lojze Abram foto: shotbyjaadiee

Jannik je konec leta 2016 na Instagramu ustvaril profil z imenom Jaadiee & Gramps, s čimer je želel nadeti vzdevek sebi in dedku, ki je nato postal glavna zvezda video vsebin na TikToku. Celotna zgodba se je pričela odvijati z objavo fotografije, na kateri dedek nosi njegova oblačila, trenutno pa zabavni projekt zajema 3,2 milijona sledilcev. Njune objave na družbenih omrežjih imajo več ogledov, kot jih uspe prislužiti zvezdnikom iz sveta mode in glasbene industrije, eden zadnjih videov, na katerem predstavlja velike rdeče škornje, ima denimo skoraj 100 milijonov ogledov! 

Če sivolasega dedka še ne poznate, si lahko na  TIKTOKU pogledate, kaj nastaja pod imenom Jaadiee, v kolikor pa vas zanima celotna zgodba, pokukajte še v podkast fantov, ki so z dedkom Abramom, babico Angelo in vnukom Jannikom naredili intervju.

prejšnji članek
Blaž: 'Imeti mora blond lase, modre oči, dolge noge'
Resničnostni šovi
Blaž: 'Imeti mora blond lase, modre oči, dolge noge'
naslednji članek
Gledalci ne veste, kaj se je zgodilo Jasmini
Resničnostni šovi
Gledalci ne veste, kaj se je zgodilo Jasmini
#obraziavenija
obraziavenija