Tablete
Svet24.si

Mama je hčerki pomagala pri splavu, zdaj so jo poslali v zapor

POL20150401F5_00002
Necenzurirano

Težava Slovenije ni globoka država, ampak plitva #kolumna

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Slovenska voditeljica nosečniškega trebuščka ne more več skriti

24. 2. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Nuša Lesar, trebušček

Nosečniški trebušček slovenske voditeljice je že zelo lepo zaobljen. foto: Zajem zaslona/Svet na Kanalu A

Konec decembra je v javnost prišla vest o nosečnosti priljubljene slovenske voditeljice. Ta je ni želela komentirati, a zdaj trebuščka ne more več skriti.

Dolgoletna voditeljica večernih poročil Svet na Kanalu A bo v letu 2023 prvič postala mamica. 36-letna Nuša Lesar je v veselem pričakovanju z nekaj let starejšim, 44-letnim Gregorjem Krušičem, nekdanjim tenisačem in direktorjem Teniške zveze Slovenija. Vest so v eter ponesreči izdali njeni novinarski kolegi že decembra, a je Nuša kasneje ni želela komentirati. Predvsem pa o svojem stanju ni želela podati več informacij. 

Kljub temu nosečnosti zagotovo ne more skriti. Njen trebušček je namreč že zelo lepo zaobljen in viden, kar se lahko opazi tudi med vodenjem večernih poročil. Čeprav Nuša večino časa sedi za mizo ali pa je snemana od spredaj, lahko gledalci v določenih kadrih že vidijo lepo nosečniški izboklino. Dodatno jo poudarijo tudi oprijeta oblačila, ki pa se jih Nuša ne otepa. "Mislim, da ljubezen življenja spoznaš na koncu, ko potegneš črto pod življenje in vidiš, kaj oziroma kdo ti je najbolj napolnil srce. Za zdaj lahko rečem, da se še v nobenem odnosu nisem počutila tako izpolnjeno, kot se ravno v tem. Upam, da bova rastla skupaj in da bom – če se res, preden se »luči ugasnejo«, zavrti ves film – dobila potrditev, da je to ljubezen življenja," pa je za revijo BZ leta 2021 o razmerju z Gregorjem priznala Nuša. 

Nuša Lesar in Gregor Krušič foto: M24

Sicer pa ni edina slovenska novinarka, ki bo letos postala mamica. Konec januarja se je na porodniški dopust že odpravila Katja Jevšek, kmalu pa ji bo sledila tudi voditeljica Panorame Liza Praprotnik. Včeraj pa je vest o svoji tretji nosečnosti potrdila tudi za v Sloveniji zelo priljubljena voditeljica in igralka. Katera? Preverite TUKAJ >>KLIKNITE<<

prejšnji članek
Nuša Derenda: ženska mora biti ponosna na svoje poslanstvo
Svet slavnih
Nuša Derenda: ženska mora biti ponosna na svoje poslanstvo
naslednji članek
Natalija Verboten pokazala svojo posvojenko
Svet slavnih
Natalija Verboten pokazala svojo posvojenko