Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kje se skriva Maja Martina Merljak?

28. 2. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
Maja Martina Merljak (v kreaciji Davida Hojnika, DH Fashion)

Maja Martina Merljak (v kreaciji Davida Hojnika, DH Fashion) foto: M24

Igralke že dolgo nismo opazili v javnosti, zdaj pa ...

Igralka Maja Martina Merljak je leta 2019 prvič postala mamica, potem pa se je, tudi po zaprtju države, kar nekoliko umaknila iz javnosti. Smo jo pa zdaj opazili v novem projektu. Natančneje v videospotu svetovno poznane slovenske zasedbe Perpetuum Jazzile. Ti so predstavili novo priredbo pesmi in čisto nov videospot, gre pa za prvo pesem, ki jo je zasedba zapela v francoskem jeziku. Glavno vlogo v videospotu pa ima seveda Maja Martina. 

Maja Martina Merljak v videospotu za priredbo pesmi Dernière Danse foto: Simone di Luca

Maja Martina Merljak v vlogi kraljice foto: Simone di Luca

Sporočilo videospota

Spot prikazuje simboliko črne in bele barve, pri čemer črna predstavlja podrejenost družbenim normam, bela pa posameznikovo unikatnost. "Solistka v pesmi, Maja Ciglar, se poda na poslednji ples, ki ga prireja kraljica v podobi igralke Maje Martine Merljak. Gre za dvoboj med Majami, kraljico Majo, ki hoče, da vsi plešejo kot ona žvižga, ter solistko Majo, ki ima dovolj podrejanja in želi pokroviteljstvu kraljice narediti konec. Sporočilo videa je, da si upajmo biti taki, kot smo, ne glede na to, kaj si o nas mislijo drugi."

Prva pesem v francoščini 

'Derniere Danse' oz. poslednji ples je uspešnica francoske pevke Indile, ki jo boste ob poslušanju zagotovo prepoznali: "Skladbo smo ustvarili z željo po prodoru na frankofonsko tržišče, predvsem Francijo in Belgijo. In ko smo se odločali katero uspešnico bi preoblekli v našo vokalno verzijo, smo bili kar hitro sklepčni. Pesem je izjemna in je bila velik hit, ne le v Franciji, ampak po celi Evropi. Originalni videospot je samo na you tubu zbral že skoraj milijardo ogledov," pojasnjujejo odločitev za izbor nove pesmi člani skupine.

prejšnji članek
Na to pazite pri čiščenju kopalnice!
Svet slavnih
Na to pazite pri čiščenju kopalnice!
naslednji članek
Prijatelji: Monica, Rachel in Phoebe spet združene
Svet slavnih
Prijatelji: Monica, Rachel in Phoebe spet združene