sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Basist Luke Basija vas bo odslej razveseljeval v oddaji V petek zvečer

2. 3. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Koncert Luka Basi, band

Luka Basi s svojim bandom; Goran stoji na Lukovi desni strani. foto: M24

Hišni Band oddaje Diamanti je doživel nekaj sprememb v svoji sestavi. Novi član pa tudi za zelo aktiven slovenski glasbenik.

Zasedbo Diamanti je zaradi obveznosti, ki jih ima s skupino Joker Out, že nekaj tednov pred začetkom nove sezone oddaje V petek zvečer uradno zapustil Nace Jordan. Skupina se letos seveda odpravlja na Evrovizijo v Liverpoolu, priprave pa mu vzamejo kar nekaj časa. Zato odločitev ni bila tako zelo presenetljiva. Več o samem sodelovanju in tem, kdaj se je poslovil od Diamanov, pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Nov basist že izkušen glasbenik

Kljub mladosti pa se je Diamantov namesto Naceta pridružil že zelo izkušenj slovenski glasbenik Goran Sarjaš, ki ga številni prepoznajo tudi s koncertov Luke Basija, saj z glasbenikom sodeluje že vrsto let. To pa ni edino njegovo glasbeno udejstvovanje. Mlad in uspešen studijskih glasbenik se na odru večkrat pridruži tudi raperju Emkeju, snema skupaj z Isaacom Palmo, posnel je tudi base za dvojec BQL, omeniti pa gre tudi sodelovanje z Neisho in Žanom Serčičem-. Hkrati pa je tudi stalni sodelavec ekipe Art Music Records. 

Goran Sarjaš foto: Marko Vavpotič/M24

Luka basi z bandom na Aktualu foto: Marko Vavpotič/M24

Goran se je seveda z veseljem odzval povabilu RTV Slovenija. "Vesel in počaščen, da sem lahko prevzel vlogo basista prihajajoče sezone oddaje V petek zvečer. Hvala Diamanti za super sprejem in dobro energijo," je zapisal glasbenik, ki ga boste v oddaji lahko prvič gledali že v petek, 10. marca. Se je pa pridružil tudi glasbenemu kolegu Juretu Rozmanu, ki tako pri Diamantih kot pri Luki Basiju igra bobne. Kar pa bo zagotovo recept za uigranost na odru. 

Tragična smrt pretresla Diamante

Člani zasedbe in ekipa oddaje so se morali sicer lanskega avgusta posloviti tudi od nadarjenega trobentača. Tragična smrtAvgusta lani je namreč v tragični nesreči umrl Matej Kravcar, ki se je potapljal na dah. 26-letnik je bil priljubljen trobentač zasedbe Diamanti, žalostna vest pa je pred meseci pretresla tako glasbenike kot tudi širšo slovensko javnost. 

prejšnji članek
Nuša Derenda hvaležna, da se lahko z glasbo preživlja
Svet slavnih
Nuša Derenda hvaležna, da se lahko z glasbo preživlja
naslednji članek
Dejan Vunjak razkril, kdaj je bil nazadnje jezen
Svet slavnih
Dejan Vunjak razkril, kdaj je bil nazadnje jezen
#obraziavenija
obraziavenija