stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pomirjena Angelina Jolie in Brad Pitt

4. 3. 2023; 08.00
Avtor: S.D. / revija Lady
angelina jolie brad pitt

Angelina Jolie in Brad Pitt foto: profimedia

Končno nekaj dobrega iz življenja nekdanjih zakoncev Angeline Jolie in Brada Pitta.

Potem ko sta se pred šestimi leti ločila, sta se spravljala v slabo voljo bodisi zaradi delitve premoženja bodisi zaradi otrok. Zdaj se nekako zdi, da so se strasti med njima vendarle umirile in da sta zvezdnika našla vsak svojo srečo.

Brad Pitt se je pred kratkim končno resnično sproščeno pokazal v javnosti s svojim novim dekletom Ines De Ramon. Zaljubljenca sta preživela nekaj mirnih tednov na dopustu v Mehiki. Uživala sta na jahti in se niti malo nista obremenjevala s paparaci, ki so ju zasledovali. Kot so ti razbrali, je 59-letnik prebiral neki scenarij, njegova 30-letna spremljevalka pa se je nastavljala toplim sončnim žarkom. Ines je sicer po poklicu izdelovalka nakita, pa trenerka fitnesa in vplivnica, ki je Brada spremljala že na premieri njegovega najnovejšega filma Babilon. Za seboj ima sicer en ponesrečen zakon z igralcem Paulom Wesleyjem iz serije Vampirski dnevniki, prijatelji pa o njej pravijo, da je zelo nezahtevna. »Brada osrečuje s svojim sproščenim značajem. Od njega ničesar ne zahteva, pušča mu svobodo in sprejema njegovo življenje velikega zvezdnika in očeta.« Družita ju menda tudi podoben humor in ljubezen do umetnosti.

Brad Pitt foto: Profimedia

Vse bolj nasmejana pa je tudi Angelina Jolie, ki na veselje svojih prijateljev spet več hodi med ljudi. Med obiskom v Londonu, kamor je pred kratkim odpotovala s 16-letno hčerjo Shiloh, pa naj bi bila celo na zmenku. In sicer s trenutno zelo vročim irskim igralcem Paulom Mescalom. S Shiloh sta si namreč v gledališču Almedia ogledali predstavo Tramvaj poželenja, v kateri ima 26-letni igralec glavno vlogo. Ker je Angelina tudi režiserka, ki išče vedno nove mlade obraze, je na hčerino pobudo Paula povabila na kavo, ki naj bi se zavlekla do kosila in večerje. Igralca, ki ju sicer loči 19 let starostne razlike, sta se po pripovedovanju očividcev odlično ujela in našla veliko skupnih točk za pogovor. Ali bi se lahko iz njunega srečanja izcimilo kaj več, pa bo pokazal čas.

Angelina Jolie foto: Profimedia

prejšnji članek
Kakšen je v resnici Jurij Zrnec?
Svet slavnih
Kakšen je v resnici Jurij Zrnec?
naslednji članek
Voziček pritegnil pozornost gledalke
Svet slavnih
Voziček pritegnil pozornost gledalke
#nasazenazenska
nasazenazenska