nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Danijela z novim partnerjem že oktobra v Ljubljani

10. 3. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Danijela Martinovič - portret

Danijela Martinović, koncert Križanke foto: Marko Vavpotič/M24

Hrvaška pevka Danijela je pred dnevi razkrili, da spet ljubi. Z novim partnerjem pa je pred meseci že obiskala Ljubljano.

Pevka Danijela spet ljubi. Govora je o dve leti mlajšem kriminalističnemu inšpektorju Josipu Plavićiu. "Prvič sva se srečala pred letom dni, ko je moja odvetnica podala prijavo zaradi kraje identitete na spletu. Primer je bil hitro rešen, nato pa se je začela razvijati najina zgodba. Vse se je začelo s telefonskim klicem, ki mu je bilo očitno usojeno, da se zgodi. Ko sva se spoznala, sva se dolgo časa pogovarjala in počasi opazila, da naju povezujejo enake vrednote, pogled na življenje in svet okoli naju, celo nekaj skupnih sanj," je za hrvaško revijo Gloria povedala Danijela.

V našem arhivu pa smo našli fotografijo, ki je nastala v mesecu oktobru, ko je imela Danijela samostojni koncert v ljubljanskih Križankah. Tam ji je družbo namreč delal ravno Josip, a pevka uradno ni priznala, da je to njen partner. Če povemo po pravici, smo bili prepričani, da je to njen osebni varnostnik, saj se je do Danijele obnašal zelo zaščitniško. Zdaj pa je seveda jasno, zakaj smo takrat dobili takšen občutek. 

Danijelin nov partner Josip v ospredju na koncertu v Križankah lanskega oktobra foto: Marko Vavpotič/M24

prejšnji članek
Bivša Tomija Megliča četrtič rodila
Svet slavnih
Bivša Tomija Megliča četrtič rodila
naslednji članek
To je mož zvezdnice Reke ljubezni Vesne Kuzmić
Svet slavnih
To je mož zvezdnice Reke ljubezni Vesne Kuzmić