nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Romantični Cene Prevc drago povabil v London

11. 3. 2023; 08.00
Avtor: Lady
waldorf 2

Zaljubljenca Cene Prevc in Julija Patricija Novak sta bila zelo ustvarjalna. foto: Marko Vavpotič

Cene Prevc in njegova Julija Patricija sta preverila, ali je sveže kronani kralj doma, in uživala med sprehodom ob reki Temzi.

Še preden se je začelo svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah, si je Cene Prevc privoščil kratek in sladek pobeg v London. Angleška prestolnica ga je že dolgo vabila, zato je izkoristil priložnost, da se izkaže kot pravi romantik. Želel je očarati svojo srčno izbranko Julijo Patricijo Novak in presenečenje mu je odlično uspelo. Zabavni vikend je sicer minil brez kraljeve družbe, sta si pa ogledala vse znamenitosti, se pogrela ob priljubljenem angleškem čaju in se nahranila z ljubeznijo. Pred Cenetom so namreč naporni tedni, saj si je tik ob uradnem koncu tekmovalne kariere na grbo nakopal kup projektov.

»Vajen sem divjega tempa, ampak tako zapolnjenega urnika že dolgo nisem imel. Človek bi pomislil, da se bo življenje upočasnilo, ko ne bom več vsak teden na skakalnici. V resnici pa je ravno obrnjeno,« razkrije srednji od bratov Prevc, ki ga čez dober mesec čaka še zadnji uradni skok.

prejšnji članek
Dominik Kozarič se je po 18 letih vrnil v Slovenijo
Svet slavnih
Dominik Kozarič se je po 18 letih vrnil v Slovenijo
naslednji članek
Vili Resnik je ponosen na sina
Svet slavnih
Vili Resnik je ponosen na sina