Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Teja Glažar (Reka ljubezni) živi sama

12. 3. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Teja Glažar (25)

Teja Glažar bo tokrat prevzela vlogo ''vaške čarovnice''. foto: POP TV

Je igralka Teja Glažar, ki smo jo lahko spremljali tako v serijah Reka ljubezni, Najini mostovi in Primeri inšpektorja Vrenka živi sama, a ni osamljena.

"Nikoli se ne počutim osamljeno. Pravzaprav sem zelo rada sama. Prav zato, ker sem bila kot igralka ves čas obkrožena z ljudmi, ki sem se jim morala prilagajati, sem zdaj zelo rada sama. In nikoli mi ni niti za trenutek dolgčas. Sploh ne vem, kaj to je. (smeh) Dan mi je prekratek, veste. Najbolje se razumem s svojima mačkama, z njima se lahko vse pogovorim, sta zelo inteligentni bitji, zdi se, da me vse razumeta. Ko sem šla v penzijo, so mi vsi rekli, da mi bo grozno dolgčas. Meni pa je super! Odpadla so razna bremena, ki jih je prinašal igralski poklic. Med drugim mi ni več treba kar naprej hoditi preverjat na oglasno desko, za katere vloge so me zasedli, ni mi več treba skrbeti, ali bom sploh dobila vlogo, ni mi treba hoditi na vaje itd. Vse to je zdaj odpadlo in počutim se svobodno. Končno sem sama s sabo. Vse življenje sem bila nekdo drug, nosila sem vse te vloge in njihove delčke, ki ostanejo s tabo tudi, ko vlog več ni. In zdaj, v penziji, sem končno lahko samo jaz. Končno sem lahko sama s sabo. (smeh)"

Danes 81-letna slovenska igralka Teja Glažar, ki smo jo spremljali tudi v serijah Reka ljubezni in Usodno vino, je pred leti prejela diagnozo bolezni rak. Kako danes gleda na bolezen? Preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Izogiba se družbenim omrežjem

"Rada gledam televizijske kriminalke angleške in skandinavske produkcije, obkrožena sem s knjigami, a jih, zaradi težav z očmi, težje berem. Politike ne spremljam, na televiziji prestavim kanal, ko se pojavijo politične teme. Vse dnevne novice spremljam na Facebooku, kjer sicer nimam svojega profila, uporabljam hčerinega. Ne vem, ali bi prenesla vse te negativne komentarje na svoj račun, če bi imela svoj profil. Skratka, ni mi dolgčas, dan si uredim po občutku, delujem po navdihu, kar me pomirja in mi daje občutek svobode. S športom se tudi ne ukvarjam, pravzaprav mi nikoli ni bil blizu. Ko sem bila mlada sem sicer dresurno jahala, bila sem v jahalnih klubih v Mariboru in v Zagrebu. Ko sem v Čakovcu padla s konja, sem imela močnejši pretres možganov, zato sem nehala jahati."

Renato Jenček, Teja Glažar in Jožef Ropoša

Renato Jenček, Teja Glažar in Jožef Ropoša foto: Goran Antlej / M24.si

Kaj bo spet ušpičila Angelca (Teja Glažar)?

Kaj bo spet ušpičila Angelca (Teja Glažar)? foto: Ksaver Šinkar

Ambasadorka medgeneracijskega sodelovanja je igralka Teja Glažar.

Ambasadorka medgeneracijskega sodelovanja je igralka Teja Glažar. foto: arhiv Media24

prejšnji članek
Ivjana Banić se je spet preselila
Svet slavnih
Ivjana Banić se je spet preselila
naslednji članek
Mojca Fatur o odnosu s hčerko
Svet slavnih
Mojca Fatur o odnosu s hčerko
#obraziavenija
obraziavenija