stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija: Tako srečna sta zakonca Medved po prenovi

12. 3. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija

Mladoporočenca Katja in Boštjan. foto: VOYO

Mladoporočenca uživata v sreči, ki ju je v rudarsko kolonijo prinesla Delovna akcija. Preverili smo, kako se imata in izvedeli, da sta sedaj še bolj povezana, kot prej …

Sinoči ste si lahko na POP TV ogledali prvo prenovo nove sezone Delovna akcija, ki pa je bila nekoliko drugačna, kot smo vajeni doslej. Ana z ekipo namreč ni poskrbela le za prenovo stanovanja, prvič se je tekom oddaje odvila tudi poroka.

V oddaji Delovna akcija se je prvič odvila poroka. foto: VOYO

Solze, smeh, poljubi in objemi

Medtem ko so mojstri skromen dom spreminjali v toplo, funkcionalno stanovanje, se je hkrati pred kamero odvijala tudi čustvena zgodba Boštjana in Katje. Slednja je s svojo vedro energijo in pozitivnim pogledom na svet poskrbela, da si med gledanjem oddaje nismo le brisali solz, temveč tu pa tam tudi prasnili v smeh. Ljubeč par bo mnogim ostal v spominu, pa tudi to, da imajo v trboveljski rudarski koloniji veliko ljubezni, sedaj ve vsa Slovenija, saj sta si zakonca Medved pred kamero izmenjala toliko objemov in poljubov, kot bi si jih v oddaji Ljubezen po domače lahko le želeli.

Z delom in poslanstvom ekipe je zadovoljna tudi Ana Praznik. foto: VOYO

Čas za srečo in veselje

Kaj pa se je dogajalo, ko so mojstri odšli, kamere ugasnile in ko je tudi Ana za seboj zaprla vrata?

»Ko so vsi odšli, sva najprej poklicala osebi (M&M), ki sta naju prijavili na Delovno akcijo. Neizmerno sva jima hvaležna in ju imava rada,« sta ganjeno pokimala zakonca Medved, ki tistega večera še dolgo nista zatisnila oči. »Bila sva zelo dolgo pokonci, ker sva se o vsem skupaj pogovarjala in obujala vtise.«

Prenova se je odvila v mesecu januarju, tako da sedaj že nekaj časa uživata v modnih prostorih. Kot sta nam zaupala, se v prenovljenem domu počutita odlično, všeč pa so jima čisto vse spremembe, ki so jih nanizali marljivi mojstri in preostala ekipa, ki deluje iz zakulisja. »Hvaležna sva, da so se potrudili za naju, nama uresničili sanje in omogočili lepše življenje. Zdaj pa samo z optimizmom in strumno naprej,« je ganjeno dejala Katja.

Kako pa kaj zakonsko življenje, je lepo biti poročen? »Zakonsko življenje nama odgovarja. In s ponosom lahko rečeva: 'moj mož in moja žena'. Lahko rečeva, da naju je to še bolj povezalo skupaj,« sta za konec strnila misli mladoporočenca.

Katja in Boštjan Medved foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Slovenska miss drugič postala mamica
Zdravje
Slovenska miss drugič postala mamica
naslednji članek
Dominik Kozarič se je po 18 letih vrnil v Slovenijo
Svet slavnih
Dominik Kozarič se je po 18 letih vrnil v Slovenijo