profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Producent ogorčen nad igralko, ki igra slavno Wednesday

17. 3. 2023; 06.00
Avtor: V.M.
jenna-ortega

Jenna Ortega kot Wednesday foto: Netflix

Mlada igralka Jenna Ortega se je izkazala za nedoraslo vlogi igralke. Potem ko je očrnila ustvarjalce serije, jo je znani producent javno okrcal.

Zvezda popularne Netflixove serije Wednesday se je v nedavnem intervjuju razgovorila o snemanju serije in svoji vlogi pri nastajanju zgodbe. 20-letnica je pojasnila, da ni zadovoljna z delom pisateljev. Jenna Ortega sicer ni poznala celotnega scenarija, a ker se ji nič v povezavi z njenim likom ni zdelo smiselno, se je po njenih besedah morala vmešati, da bi popravila videz zgodbe. Slednje je storila tako, da je kar med snemanjem spreminjala svoj del besedil, pri čemer jo je vodila misel, da bo naredila Wednesday bolj všečno gledalcem.

Jenna Ortega v vlogi Wednesday. foto: Profimedia

Na njene izjave v podkastu se je v teh dneh odzval producent Steven DeKnight, ki z mlado igralko sicer ni sodeloval, a je želel stopiti v bran ustvarjalcem serije. Avtor uspešnic Buffy The Vampire Slayer, Daredevil in Starz Spartacus je namreč dejal, da se mu zdijo igralkini komentarji neprofesionalni in da je bilo zelo neprimerno, da je javno razpravljala o scenariju in ustvarjalcih serije.

20 - letna Jenna Ortega je med snemanjem spreminjala svoja besedila. foto: Profimedia

DeKnight je ob tem razložil, da med snemanjem ni vpogleda v popolno sliko končnega izdelka. Zakaj so določene vrstice pomembne, da bo imela kasneje zgodba smisel, tako najbolje vedo pisatelji, ne pa igralci, ki z natančnim razvojem zgodbe niso seznanjeni.

»Mlada je in mogoče ne zna drugače. Bi pa morala. Prav tako bi se morala vprašati, kako bi se počutila, če bi ustvarjalci serije dali intervju in govorili o tem, kako naporna je bila in da je zavračala uprizarjanje po začrtanem scenariju. Življenje je prekratko, da bi v poslu izgubljali čas s takšnimi ljudmi.«

Jenna Ortega kot Wednesday

Jenna Ortega kot Wednesday foto: Netflix

prejšnji članek
Mesec in pol po hudi nesreči Meta Hrovat že nazaj v gorah
Svet slavnih
Mesec in pol po hudi nesreči Meta Hrovat že nazaj v gorah
naslednji članek
'Esmeralda' na pogrebu tepčka Melesia popolnoma objokana
Svet slavnih
'Esmeralda' na pogrebu tepčka Melesia popolnoma objokana