nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Esmeralda' na pogrebu tepčka Melesia popolnoma objokana

17. 3. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
esmeralda in melesio

Esmeralda in Melesio foto: POP TV

Pred dnevi je umrl Ignacio Lopez Tarso, ki je v telenoveli Esmeralda upodabljal tepčka Melesia. Na pogrebu je bila prisotna tudi Leticia Calderón.

Igralec Ignacio Lopez Tarso je umrl v 99. letu starosti, njegovo slovo pa je potrdila kar mehiška vlada. To je dokaz, kako pomemben je bil igralec za mehiško televizijsko in filmsko umetnost. Kljub temu, da se je širši publiki najbolj prikupil z vlogo tepčka Melesia v Esmeraldi, je bil njegov pečat namreč še večji. Bil je recimo tudi prvi mehiški igralec, ki je zaigral v filmu nominiranem za oskarja. 

"Nebo je pridobilo novo zvezdo. Mi pa smo izgubili velikega igralca, velikega človeka, kolega, očeta, dedka, prijatelja. Vedno se bom spominjala najinih večurnih pogovorov in smeha. Moj Malesio. Močno te bom pogrešala, tvoja kraljična," je ob slovesu  zapisala igralka Leticia Calderón. Ta je imela na pogrebu igralca tudi častni govor, ob katerem ni mogla zadrževati solza. "Z veseljem povem, da je med nama obstajalo veliko prijateljstvo. Hvaležna sem ti, da si mi dovolil vstopiti tako v tvoje profesionalno kot tudi zasebno življenje. Moj Malesio, hvala, ker si bil moj prijatelj," je s solzami v očeh povedala na pogrebu, nato pa se je popolnoma zlomila. 

prejšnji članek
Producent ogorčen nad igralko, ki igra slavno Wednesday
Svet slavnih
Producent ogorčen nad igralko, ki igra slavno Wednesday
naslednji članek
FOTO: Ideje za pomladno manikiro
Moda&Lepota
FOTO: Ideje za pomladno manikiro
#nasazenazenska
nasazenazenska