kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka ponesreči pozabljena ob cestni postojanki

18. 3. 2023; 12.00
Avtor: Nejc Simčič / revija Lady
Joker Out 7

Katarina Mala foto: Blaž Grunfeld, Valter Leban in Marko Alpner

Katarina Mala v smehu razkriva svoj najljubši spomin iz otroštva, ko jo je mama ponesreči pozabila ob cestni postojanki.

Znana pevka s hudomušnimi skladbami Katarina Mala je že od mladih nog čutila, da je rojena za oder, za nastopanje. Menda je že kot punčka nastopala povsod, kjer je našla najmanjšo priložnost in spodbudo.

41-letna pevka, ki je zadnja leta bolj predana družini kot karieri, nam je zaupala svoj ljub spomin iz otroštva, ki ga ne bo pozabila nikoli.

foto: Planet TV

»Mami me je pozabila ob cestni postojanki. Prisežem! Stara sem bila sedem ali osem let. Šla je iz avta, jaz za njo, potem pa si je premislila in šla nazaj v avto. Ker me ni videla, je odpeljala, preden sem jaz sploh prišla do vrat. Čez nekaj trenutkov sta se z mojim bratom spogledala, češ, kako, da je zadaj vse tako tiho. Potem sta v vzvratnem ogledalu videla bitje, ki teče sredi ceste … Danes me nihče ne more prepričati, da je boljše to, da si tiho, ker me je to, da sem bila mala klepetulja, takrat vsekakor rešilo,« nam je v smehu povedala pevka in mama sina Lukasa, ki se tej zgodbi danes iz srca nasmeji.

»Jaz pa se takrat zagotovo nisem smejala, ko so me pozabili. Ne bom pa nikoli pozabila, kako je proti meni potem tekel moj brat. Lep spomin do konca življenja,« pravi pevka, ki spomladi pripravlja novo glasbeno presenečenje, tokrat v duetu z znanim glasbenikom Guštijem.

Katarina Mala

Katarina Mala foto: Tomaž Levstek

prejšnji članek
Koncept treh tipov visokega krvnega tlaka
Zdravje
Koncept treh tipov visokega krvnega tlaka
naslednji članek
Petra Kerčmar: Aljaž je izjemen fant, eno veliko srce
Svet slavnih
Petra Kerčmar: Aljaž je izjemen fant, eno veliko srce