horned-viper-1329241_1920 Svet24.si

Marina je med nabiranjem špargljev ugriznil ...

ljudje, prebivalstvo Svet24.si

Prebivalstvo EU bo do leta 2100 upadlo za skoraj ...

20220424-01134542 Necenzurirano

Sandi Češko, drugi najbogatejši Slovenec, je v ...

cvikl legan vila m24 pl Reporter.si

Milan Cvikl razkriva, zakaj v ločitvenem postopku...

djokovic Ekipa24.si

Nole se je fotografiral z mladeniči in iz žepa ...

Igor Drvenkar se je odpravil na krasno glasbeno popotovanje z enimi in edinimi Parni Valjak Odkrito.si

To je novi pevec skupine Parni valjak

timi zajc Ekipa24.si

Njen največji junak: Zajca po izjemnem poletu ...

Pevka ponesreči pozabljena ob cestni postojanki
| Nejc Simčič / revija Lady

Pevka ponesreči pozabljena ob cestni postojanki

Katarina Mala, Blaž Grunfeld, Valter Leban in Marko Alpner

Katarina Mala v smehu razkriva svoj najljubši spomin iz otroštva, ko jo je mama ponesreči pozabila ob cestni postojanki.

Znana pevka s hudomušnimi skladbami Katarina Mala je že od mladih nog čutila, da je rojena za oder, za nastopanje. Menda je že kot punčka nastopala povsod, kjer je našla najmanjšo priložnost in spodbudo.

41-letna pevka, ki je zadnja leta bolj predana družini kot karieri, nam je zaupala svoj ljub spomin iz otroštva, ki ga ne bo pozabila nikoli.

Foto: Planet TV

»Mami me je pozabila ob cestni postojanki. Prisežem! Stara sem bila sedem ali osem let. Šla je iz avta, jaz za njo, potem pa si je premislila in šla nazaj v avto. Ker me ni videla, je odpeljala, preden sem jaz sploh prišla do vrat. Čez nekaj trenutkov sta se z mojim bratom spogledala, češ, kako, da je zadaj vse tako tiho. Potem sta v vzvratnem ogledalu videla bitje, ki teče sredi ceste … Danes me nihče ne more prepričati, da je boljše to, da si tiho, ker me je to, da sem bila mala klepetulja, takrat vsekakor rešilo,« nam je v smehu povedala pevka in mama sina Lukasa, ki se tej zgodbi danes iz srca nasmeji.

»Jaz pa se takrat zagotovo nisem smejala, ko so me pozabili. Ne bom pa nikoli pozabila, kako je proti meni potem tekel moj brat. Lep spomin do konca življenja,« pravi pevka, ki spomladi pripravlja novo glasbeno presenečenje, tokrat v duetu z znanim glasbenikom Guštijem.