stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

J. Lo z 200 tisoč evrov prihaja v Srbijo

17. 3. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
profimedia-0402815391 Jennifer Lopez

Jennifer Lopez foto: PROFIMEDIA

Latinskoameriška diva Jennifer Lopez bo maja obiskala Srbijo, kjer se bo udeležila zasebne zabave za srbskega poslovneža.

Cena za dvourno druženje s pevko je kar 200.000 evrov, ki vključujejo tudi prevoz J. Lo v Beograd. Najnovejše poročanje Kurirja navaja, da bo Jennifer v Srbiji brez svojega moža Bena Afflecka in da bo na zabavi ostala le približno dve uri. Pričakuje se, da bo zasebno letalo z zvezdnico pristalo na letališču Nikola Tesla ob 18. uri, od tam pa bo odšla na zabavo v luksuznem vozilu. Pevkina zahteva je, da dogodek ostane zaseben in da na zabavi ne smejo biti prisotni mediji. Po poročanju Kurirja gre za srbskega podjetnika, ki je v preteklosti že organiziral zabave, ki so se jih udeležile tudi druge zvezde, kot sta Paris Hilton in Naomi Campbell. Jennifer Lopez je že bila v Srbiji, ko je imela leta 2012 koncert v beograjski areni, po katerem je povedala, da je navdušena nad Beogradom in si želi ponovnega obiska.

Jennifer Lopez, znana tudi kot J.Lo, je ena najuspešnejših glasbenic, igralk in poslovnih žensk na svetu. Rodila se je leta 1969 v New Yorku in je že od mladih nog kazala svoj talent za petje in ples. Njen prvi album "On the 6" je izšel leta 1999 in je takoj postal uspešnica. Sledilo je še veliko drugih albumov, kot so "J.Lo", "This is Me...Then", "Como Ama una Mujer" in drugi. Vse večkrat pa navdušuje tudi v igralskih podvigih. Poleg tega pa Jennifer ni samo uspešna umetnica, ampak tudi uspešna poslovna ženska. Je lastnica blagovne znamke parfumov J.Lo, ki je postala izjemno priljubljena, ter lastnica blagovne znamke oblačil in dodatkov. J

prejšnji članek
MasterChef: 'Bolezen mi lahko vzame vse, ne more pa mi vzeti mojega srca'
Zdravje
MasterChef: 'Bolezen mi lahko vzame vse, ne more pa mi vzeti mojega srca'
naslednji članek
Številni znani obrazi so se nasmejali komediji Lunapark
Kultura
Številni znani obrazi so se nasmejali komediji Lunapark