Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton in princ William navdušila z družinsko fotografijo

20. 3. 2023; 08.30
Avtor: K.M.
Kate Middleton in princ William BAFTA 2023

Princ William in Kate Middleton sta navdušila na rdeči preprogi podelitve nagrad BAFTA. foto: Profimedia

Valižanska princesa in princ se vsak dan bolj približujeta javnosti in skrbita za rast svoje priljubljenosti. Ste videli, kdaj sta objavila tokrat?

Včeraj so v Veliki Britaniji slavili materinski dan, seveda tudi v kraljevi družini. Kate Middleton je ob tem dnevu vsem materam voščila na uradnem družbenem omrežju nje in njenega moža, princa Williama. Ob tem pa navdušila tudi z novimi družinskimi posnetki, kar je seveda še posebej navdušilo oboževalce kraljeve družine. Fotografije, ki sta jih objavila, je spet posnel fotograf Matt Porteous, ki že vrsto let skrbi za družinske posnetke valižanske princese in princa. 

"Vesel materinski dan od naše družine vaši," je zapisano ob dveh fotografijah. Na prvi Kate z vsemi tremi otroki sedi in pozira kar v krošnji drevesa. Na drugi pa je ujeta med razigrano igro z najmlajšim Louisom, ki ga igrivo drži v naročju. Gre sicer za fotografije iz serije, ki je bila posneta lansko poletje, pred smrtjo kraljice Elizabete, na posestvu Norfolk. Fotografijo iz iste serije je namreč družina uporabila tudi na uradni božični voščilnici. Na tisti fotografiji je z družino seveda fotografiran tudi kraljevi prestolonaslednik princ William. Kate in otroci so na fotografijah namreč oblečeni v ista oblačila. 

prejšnji članek
Samo še 300.000 evrov za zdravilo za malega Urbana!
Svet slavnih
Samo še 300.000 evrov za zdravilo za malega Urbana!
naslednji članek
To so najlepši poročni čevlji
Moda&Lepota
To so najlepši poročni čevlji