GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nepričakovan konec med Tino in Blažem?

23. 3. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
tina-in-blaž

Tina in Blaž foto: Planet TV

Ko se je že zdelo, da je eksperiment Poroka na prvi pogled zajadral v mirnejše vode, je znova počilo. Tokrat pri Tini in Blažu.

Blažu je tekom obratne psihologije uspelo vzbuditi Tinino pozornost. Zmenek v plesnem studiu je namreč obrodil sadove, saj ga je zaradi odkritega zanimanja zapeljivih plesalk in njegovega sukanja po plesnem parketu počasi pričela gledati v drugačni luči.

A če smo upali, da je prišla do spoznanja, da ji Blaž ne bi smel biti tako samoumeven in da bi se morala tudi ona zanj potruditi, bo v nadaljevanju eksperimenta Poroka na prvi pogled sledil dramatičen preobrat.

In kaj se bo zgodilo? Blaž bo na skupinskem slavju pokvaril vse, kar mu je v času eksperimenta uspelo zgraditi. Brez razmisleka bo namreč neprimerno govoričil in izrekel nespoštljive besede, ki jih ne bo mogoče vzeti nazaj. Tino bo pred pari in kamerami tako zelo užalil, da ga bo zapustila.

Kam bo odšla ali se bo vrnila in nenazadnje, kaj tako hudega je Blaž zakuhal, pa bo jasno šele prihodnji teden, ko se bodo odvila nova presenečenja in popestritve.

prejšnji članek
MasterChef: Spoznajte Markovo divjo plat
Resničnostni šovi
MasterChef: Spoznajte Markovo divjo plat
naslednji članek
Konec zakona? Z vrat izginil priimek Novković
Svet slavnih
Konec zakona? Z vrat izginil priimek Novković