Peter Marinšek Svet24.si

Umrl znani slovenski fotograf, v katerega je ...

Madeleine McCann Svet24.si

Nemci po zaključeni preiskavi v primeru Maddie ...

1681314215-mnfkdaho-59-1681314188097 Necenzurirano

Sedem dejstev o projektu Anže Logar, ki jih ...

luka mesec m24 Reporter.si

Sramota, kaj si je privoščil Luka Mesec: kako je...

riera olimpija af Ekipa24.si

Albert Riera se je odzval na hude obtožbe Adama ...

sabina mlakar Njena.si

Sabina Mlakar: Po hudem trpljenju slovo v tišini

jose mourinho Ekipa24.si

Mourinhu počil film! V garaži je pričakal ...

Nepričakovan konec med Tino in Blažem?
| V.M.

Nepričakovan konec med Tino in Blažem?

Tina in Blaž, Planet TV

Ko se je že zdelo, da je eksperiment Poroka na prvi pogled zajadral v mirnejše vode, je znova počilo. Tokrat pri Tini in Blažu.

Blažu je tekom obratne psihologije uspelo vzbuditi Tinino pozornost. Zmenek v plesnem studiu je namreč obrodil sadove, saj ga je zaradi odkritega zanimanja zapeljivih plesalk in njegovega sukanja po plesnem parketu počasi pričela gledati v drugačni luči.

A če smo upali, da je prišla do spoznanja, da ji Blaž ne bi smel biti tako samoumeven in da bi se morala tudi ona zanj potruditi, bo v nadaljevanju eksperimenta Poroka na prvi pogled sledil dramatičen preobrat.

In kaj se bo zgodilo? Blaž bo na skupinskem slavju pokvaril vse, kar mu je v času eksperimenta uspelo zgraditi. Brez razmisleka bo namreč neprimerno govoričil in izrekel nespoštljive besede, ki jih ne bo mogoče vzeti nazaj. Tino bo pred pari in kamerami tako zelo užalil, da ga bo zapustila.

Kam bo odšla ali se bo vrnila in nenazadnje, kaj tako hudega je Blaž zakuhal, pa bo jasno šele prihodnji teden, ko se bodo odvila nova presenečenja in popestritve.