Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zgodba izza kamere: 'Alešev prijatelj je šel predaleč'

31. 3. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled

Aleš foto: Planet TV

Prvič se je zgodilo, da je stranski akter oddaje Poroka na prvi pogled korenito vplival na odnos med ženinom in nevesto.

Neprijeten dogodek na poročnem slavju Anne in Aleša je zaostril odnos med Tino in Blažem. Razvoj situacije zaradi nespodobnega predloga Aleševega prijatelja se je odvil celo tako daleč, da bi ustvarjalci oddaje kmalu ostali še brez enega para. Kaj natanko se je zgodilo, si lahko preberete TUKAJ.

Ker pripetljala v oddaji niso prikazali, nas je zanimalo, kako nanj gledajo tisti, ki so bili prisotni. Za rokav smo tako pucukali Tinino prijateljico Meri, ki celotno zgodbo dobro pozna, saj je 22-letnici vseskozi stala ob strani in ji tudi izza kamer nudila oporo.

Druženje po poroki foto: Planet TV

»Jaz mislim, da se je tole vse tako hitro odvilo, da žal ni noben uspel za res premisliti, kakšen vpliv imajo lahko na koga določene besede. Verjamem, da ni bilo nič od tega zlonamerno, ena stvar povleče drugo ... Večkrat se namreč zgodi, da v šali pozabimo, da lahko osebo na drugi strani s čim prizadenemo,« je Blažev žaljiv odziv orisala Meri in na naše vprašanje, ali meni, da bi moral Blaž Tini stopiti v bran, potrdila, da bi si v primeru, da bi se to zgodilo njej, želela zaščite.

»Alešev kolega je res šel predaleč in čisto vsak od nas bi lahko drugače odreagiral, meni iskreno bi pomenilo, da se partner postavi zame v taki situaciji.«

Meri in Tina foto: Planet TV

prejšnji članek
Filmska ljubezenska zgodba zlatolaske iz MasterChefa
Resničnostni šovi
Filmska ljubezenska zgodba zlatolaske iz MasterChefa
naslednji članek
Igralka pri 68-letih postala mati
Svet slavnih
Igralka pri 68-letih postala mati