stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobri ljudje Katji in Boštjanu omogočili medene tedne

12. 4. 2023; 08.00
Avtor: V.M.
Katja in Boštjan Medved

Katja in Boštjan Medved foto: Osebni arhiv

Zakonca Medved iz Trbovelj, ki smo ju spoznali v oddaji Delovna akcija, uživata na medenih tednih. Dobri ljudje so znova združili moči …

Da sta si trboveljska zaljubljenca nataknila poročna prstana, je poskrbela Ana Praznik iz dobrodelne oddaje Delovna akcija, tekom katere so zakoncema omogočili dostojno življenje v Rudarski koloniji. A to še ni vse, izza kamere se je v teh dneh odvilo še eno presenečenje! Uresničene sanje o poroki in lepšem domu je posladkala še nepričakovana novica o medenih tednih. Zakonca so namreč srčni krajani poslali na oddih v hotel Portorož.

Mladoporočenca Katja in Boštjan. foto: VOYO

»Za sladko-medene dneve po poroki sta poskrbela Barbara Zakrajšek in Matjaž Odlazek, za kar se Katja in Boštjan iz srca zahvaljujeta. Oba sta naravnost evforična zaradi krasnega presenečenja, ki sta ga deležna. P.s: Katja od veselja tudi objave ne more napisati (smeh). Bravo golobčka naša! Vsi, ki vaju imamo radi, smo veseli z vama in za vaju. Veliko lepih, sladkih in medenih trenutkov vama želimo,« je strnila misli v zapis na družbenem omrežju njuna prijateljica.

Zakonca smo povprašali, kako se imata in kako so ju vsi ti srčni ljudje presenetili, a se za enkrat še nista odzvala. Pa saj je prav tako, naj okušata radosti in se prepuščata razvajanju, ki ga poprej v življenju nista bila deležna.

prejšnji članek
Najbolj vpadljivi trendi te pomladi, ki se jim ne bomo mogle upreti!
Svet slavnih
Najbolj vpadljivi trendi te pomladi, ki se jim ne bomo mogle upreti!
naslednji članek
Super par: Izziv z elektriko ni skrhal njunega odnosa
Resničnostni šovi
Super par: Izziv z elektriko ni skrhal njunega odnosa
#nasazenazenska
nasazenazenska