nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Delovna akcija: Lovro bo spoznal Bineta Volčiča

14. 4. 2023; 05.00
Avtor: V.M.
bine

Bine in Lovro foto: POP TV

V novem delu Delovne akcije si bomo ogledali zaključni del prenove doma družine Bahč, hkrati pa bomo tekom oddaje zapluli v šov MasterChef. Ne zamudite!

Ljubitelji dobrodelne oddaje Delovna akcija nemara že nestrpno pričakujete, kaj bo tokrat zakuhala ekipa? Kot pojasnjueje opis nadaljevanja oddaje, so mojstri še vedno pri zahtevni obnovi stare hiše družine Bahč, saj hočejo v hiši narediti dva stanovanja. Enega za 17-letnega Lovra, drugega pa za Mojco, Rajka in malega Karla.

"Ana pridno ureja Mojčin novi vrt, saj bi Mojca bila rada samooskrbna. Medtem družina spoznava znamenitosti brežiškega okoliša, bodoči kuhar Lovro pa spozna svojega velikega kuharskega idola, Bineta Volčiča."

Delovna akcija družinam v stiski prinaša sveže upanje. Preobrazbe doma ljudem, ki živijo v težkih okoliščinah in slabih življenjskih razmerah, pod vodstvom izkušene ekipe vodi Ana Praznik, ki v domove prinaša toplino in pozitivnost. Tako v njihovo življenje posije novo upanje, s skupnimi močmi pa se nesrečne zgodbe spremenijo v srečne.

prejšnji članek
Magic Aleksander navdušil s premiero lastne predstave
Svet slavnih
Magic Aleksander navdušil s premiero lastne predstave
naslednji članek
Je bež šminka primerna za vas?
Moda&Lepota
Je bež šminka primerna za vas?