pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar se podaja v duhovne vode

2. 5. 2023; 07.00
Avtor: B.M. / revija Lady
sara rutar 1

Sara Rutar s sinkom. foto: osebni arhiv

Porodniški dopust se počasi izteka, Sara Rutar pa se hkrati podaja na novo pot, tokrat v duhovnost.

Prva ženska zmagovalka šova MasterChef Slovenija Sara Rutar že deset mesecev uživa v materinstvu, saj ji njen mali Gabriel vsak dan prinese nove radosti.

»Vsako obdobje je luštno! Seveda so naporni dnevi in trenutki, a če potegnem črto, je to za nas res najlepše obdobje, ki nas je še dodatno povezalo. Gabriel je zelo zvedav fantek, vse ga zanima, res je (pre)več brihten, se mi zdi, da je vedno tri korake pred nama. Drugače je priden jedec, zelo igriv in aktiven, skoraj ves čas nasmejan fantek. Če sem v kuhinji in vključim pečico ali napo in nekaj zapiska, takoj prileti z drugega konca hiše, da slučajno ne zamudi, kaj se dogaja,« je za revijo Lady v smehu povedala mamica. Oba s partnerjem Dejanom delata od doma, zato večino časa preživijo skupaj, kar jim zelo ustreza. Razmišljata pa tudi o prvem rojstnem dnevu njunega sončka.

»Najprej sem rekla, da ne bomo delali pompa, ker se otrok tako ali tako ne spomni. Potem sem se odločila, da pripravim nekaj za svojo dušo. Sicer bo vseeno v ožjem krogu, nekaj dobrega bomo pojedli, imeli tortico in milijon fotografij za spomin,« se nasmehne zgovorna Primorka, priseljena v okolico Ljubljane. Počasi se ji izteka tudi porodniški dopust in v načrtu ima že nekaj projektov.

»Poudarek bo na sladicah in tortah ter različnih delavnicah – od skupinskih do individualnih. Poleg vsega, kar počnem, sem letos stopila še na novo pot in se posvetila dodatnemu izobraževanju na duhovnem področju. Izvajam terapije, kot so reiki, lightkeeper, kristaloterapija …« še pove Sara.

prejšnji članek
Tako vsestranska umetnica je igralka Lea Cok!
Svet slavnih
Tako vsestranska umetnica je igralka Lea Cok!
naslednji članek
Ana Maria Mitič bo o koncu razmerja javno spregovorila
Svet slavnih
Ana Maria Mitič bo o koncu razmerja javno spregovorila