franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Eni jo pošiljajo v pokoj, drugi bi jo še gledali

13. 5. 2023; 12.00
Avtor: L.Ž. / revija Lady
miša-molk

Miša Molk foto: Miran Juršič

Najbrž si vrsto let prva dama razvedrilnega programa nacionalne televizije Miša Molk niti v najbolj morečih sanjah ni predstavljala, da bo kdaj ona tista, ki bo delila Slovence.

Potem ko jih je cerkvi, politiki in zlobnim posameznikom uspelo razdeliti na »ta bele« in »ta rdeče«, na naše in vaše ter podobne neumnosti, se je narod zdaj razdelil na dva pola še ob vprašanju, ali naj Miša Molk odide v pokoj ali naj še naprej hodi v službo na Kolodvorsko, kar je počela vse od časov, »ko je bila še smrklja«, kar je njen najljubši odgovor na vprašanje, kdaj je prišla na televizijo.

Medtem ko so nekateri trdno prepričani, da bi morala biti 68-letnica že zdavnaj med upokojenci, se je drugi še niso naveličali in želijo, da bi se vrnila na male zaslone. In to z oddajo, ki se gospe njenih vrlin in zaslug pritiče!

»Zmaga« se obeta prvim, saj nič ne kaže, da bi se trenutno vodstvo premislilo glede svoje odločitve, da mora zvezdnica še pred poletjem v pokoj. In kako se s skorajšnjo upokojitvijo spoprijema Miša? Pravi, da se mora najprej odpočiti od RTV-hiše in vzdušja, ki tam vlada zadnje čase, da bo, čim uredi formalnosti glede spremembe statusa, začela razmišljati o kakšnem lepem potovanju, potem pa bo najbrž čas za izpolnitev dolgoletne želje – da napiše knjigo. Materiala ji gotovo ne bo manjkalo.

Miša Molk

Miša Molk foto: Žiga Culiberg

prejšnji članek
Najpreprostejša slastna omaka za testenine
Kulinarika
Najpreprostejša slastna omaka za testenine
naslednji članek
Botri: Vesnin partner videl hčerko samo ob rojstvu
Svet slavnih
Botri: Vesnin partner videl hčerko samo ob rojstvu