Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Čukom močno pomaga tudi Jernejev brat Miha Tozon

16. 5. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
Na pol poti do sonca, Čuki

Čuki predstavljajo novo pesem v slogu njihovih največjih uspešnic. foto: Promocijski material

Čuki so javnosti predstavili novo pesem Na pol poti do sonca, pri kateri je spet močno pomagal tudi Jernejev brat Miha. Kako? Preverite!

Na pol poti do sonca je balada, za katero je avtor Jože Potrebuješ, ki je sicer eden najuspešnejših slovenskih komponistov in tekstopiscev in je napisal že na desetine hitov in skoraj ponarodelih pesmi rekel, da je ena njegovih lepših pesmi. Preprosta, prvinska, lepa. Taka, prava Čukovska, kakršnih smo bili od te legendarne skupine vajeni predvsem v začetku njihove kariere. Pač pesem za dušo - vzameš kitaro in jo zapoješ.

Glavni vlogi v videospotu sta tokrat odigrala Jernej Tozon in pa simpatična 22-letna Celjanka Živa Teršek foto: Založba Mandarina

Glavni vlogi v videospotu sta tokrat odigrala Jernej Tozon in pa simpatična 22-letna Celjanka Živa Teršek, ki je z Jernejem že večkrat snemala reklamne kataloge za Celjsko znamko obačil za navtiko in prosti čas Bigg-R, v katerih Čuke večkrat vidimo oblečene. Video spot so Čuki posneli v Izoli in v Portorožu v Parenzani, moči pa sta tokrat združila stara mačka številnih video spotov skupine Čuki. Jernejev brat Miha Tozon, ki je bil režiser številnih njihovih milijonskih spotov ( U U U, Greva gor v hribe, Zvočnik na pločnik ...) v tem spotu pa je poprijel za kamero. Na režiserski stolček pa je tokrat sedel Jani Pavec (Daj mi poljub, Če se od spominov da živet'...).

prejšnji članek
Karizmatična voditeljica Evrovizije igrala v seriji Igra prestolov
Svet slavnih
Karizmatična voditeljica Evrovizije igrala v seriji Igra prestolov
naslednji članek
Barve v spalnici vplivajo na vaš spanec
Zdravje
Barve v spalnici vplivajo na vaš spanec