nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Maria Mitić končno spregovorila

20. 5. 2023; 11.00
Avtor: NS/Lady
Lunilou (2)

Ana Maria Mitič foto: Marko Vavpotič/M24

Po dveh letih od razveze hodim po novi poti.

Ana Maria Mitič, večkrat nagrajena improvizatorka, igralka, voditeljica in televizijska žirantka, je ženska, ki se znajde v marsikateri vlogi in situaciji. Pred dvema tednoma, ko je odjeknila novica o tem, da je Ljubljančanka spet samska, še ni želela govoriti o svoji zasebnosti, zdaj pa je le sprejela odločitev, da iz sebe spravi vse, tako dobro kot slabo, saj sama vedno prisega na pogum. »O mojem razhodu v zasebnem življenju ni vedel skoraj nihče. Po dveh letih od razveze hodim po novi poti in upam, da s svojo osebno zgodbo še komu olajšam stisko, vlijem upanje in iskreno sežem do duše,« je za revijo Lady priznala Ana Maria, ki je svoje doživljanje razhoda z nekdanjim partnerjem Luko spravila v pesem, s katero se bo predstavila na letošnjem Festivalu slovenskega šansona.

»Ta pesem govori o mojem doživljanju razhoda in o moji novi poti, ki jo s svojim žarkom optimizma nakazuje že sama skladba, zato sem se odločila na tak način deliti ta del svoje zasebnosti. Pesem izhaja iz opazovanja okolice, čisto navadnih reči, kako teče ritem v našem bloku. In nato sozvočja z mojim notranjim svetom. Pa v besedilu je iskrica, ki mi je strašno ljuba: ‘… takrat se mi je zdelo ganljivo, kako direktor selitvenega servisa premore več sočutja, kot sem ga bila deležna v preteklih dveh letih …’ In sem dala to v pesem z naslovom V našem belem hodniku, ki je nastajala z zanimivo dinamiko. Začela sem jo ustvarjati že leta 2022, a je šlo počasi, veliko čustev se je vmes sprostilo, saj je osebnoizpovedna,« je pogumna Ana Maria in dodaja, da bo pri njej na prvem mestu vedno sin Lev.

»Najprej Lev, nato preostali, ki so v srčku. Ko imam čas le za Leva, se odpovem nastopom, še zdaj nisem delala gledališča, ker je to ogromno vaj tako popoldan kot zvečer. Jaz sem si želela biti mama in sem rada mama, in dokler je tako majhen, me v prvi vrsti potrebuje. Kariera lahko počaka.«

prejšnji članek
Kako sta se zaljubila Nina Rakovec in Robert Korošec?
Kultura
Kako sta se zaljubila Nina Rakovec in Robert Korošec?
naslednji članek
Danes si v središču Ljubljane postrezi s semeni sončnic
Moda&Lepota
Danes si v središču Ljubljane postrezi s semeni sončnic
#obraziavenija
obraziavenija