pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Med najbogatejšimi Britanci pod 35 let Ed Sheeran, Adele in Harry Styles

20. 5. 2023; 06.30
Avtor: K.M.
Harry Styles

Harry Styles si je očitno našel novo. foto: Profimedia

Po podatkih je premoženje vsakega od njih ocenjeno na več kot 150 milijonov funtov. Še vedno pa niso na glavnem seznamu bogatašev, kjer so Britanci z več kot 350 milijonov funti.

Na sedmem mestu seznama britanskih milijonarjev, mlajših od 35 let, je 32-letni Ed Sheeran, in sicer naj bi trenutno posedoval 300 milijonov funtov, k čemur je pripomogel njegov zelo dobro prodajani šesti album Subtract, piše britanski BBC. Adele, ki je 5. maja dopolnila 35 let, se je s 165 milijoni funtov znašla na devetem mestu. V Londonu rojena pevka je prodala več kot 100 milijonov albumov, Harry Styles pa je lani izdal album Harry's House, ki je obveljal za najbolj prodajan album v Veliki Britaniji. Premoženje 29-letnika je ocenjeno na 150 milijonov funtov.

Na vrhu glavnega seznama bogatih je Gopi Hinduja z družino, ki ima v lasti obsežen konglomerat podjetij po vsem svetu, njihovo skupno premoženje pa znaša 35 milijard funtov, na seznamu pa sta tudi premier Rishi Sunak in njegova žena Akshata Murthy, čeprav je njuno premoženje po pisanju BBC nekoliko upadlo, na okoli 530 milijonov funtov.

prejšnji članek
Jože Potrebuješ je že od majhnega zaljubljen v avtomobile
Svet slavnih
Jože Potrebuješ je že od majhnega zaljubljen v avtomobile
naslednji članek
Al Bano obudil spomin na Simono Weiss
Svet slavnih
Al Bano obudil spomin na Simono Weiss