Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ta glasbenik bi Sašo Lendero odpeljal na samotni otok

24. 5. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Saša Lendero

Saša Lendero je izdala novo pesem foto: Dejan Nikolič

Preverite, kaj je izjavil hrvaški glasbenik. Zaradi tega so številni zastrigli z ušesi.

Hrvaški pevec Mario Roth, član skupine Vigor, je med gostovanjem na Aktualu na vprašanje, katero znano osebo bi s sabo odpeljal na samotni otok in tam z njo za vedno živel, presenetljivo odgovoril, da slovensko pevko Sašo Lendero. Ob tem je priznal, da ni vedel, da je sveže ločena, ampak da ima za to poseben razlog. "Saša je kriva, da znam nekaj slovenskih besed in izrazov," je priznal simpatični pevec. 

Mario Roth iz zasedbe Vigor foto: Simon Pelko

Seveda nas je zanimalo, kam seže njuno poznanstvo, na kar je Mario odgovoril: "Pred leti smo se spoznali na Aktualovem koncertu v Stožicah. Ustvarili smo pesem Još fališ, ki je priredba grške pesmi. Po kakšnem mesecu smo začeli dobivati sporočila, da ima to isto pesem tudi Saša Lendero (*Ne grem na kolena). Moram priznati, da tega nismo vedeli in da do tistega trenutka sploh nisem vedel za Sašo. Aktualovci so seveda prišli na sijajno idejo, da pesmi odpojemo skupaj. Rezultat je bil odličen in od takrat se poznamo," je celotno zgodbo pojasnil hrvaški glasbenik. 

Spet na slovenskih odrih

Skupina Vigor kmalu spet prihaja v Slovenijo. Tokrat ko glasbeni gosti na koncertu Klape Rišpet, ki bo v nedeljo, 18. junija, potekal v ljubljanskih Križankah. "Počaščeni smo, da so nas iz Klape Rišpet spet povabili, da sodelujemo na njihovem koncertu, saj smo resnično dobri prijatelji. Ko smo se podali v ta posel, sem resnično mislil, da tukaj ne obstajajo prava prijateljstva, da vsak gleda samo nase. Motil sem se, dokaz za to je tudi naše prijateljstvo s klapo Rišpet. Skupaj smo že delali kar nekaj skupnih koncertov in na njih se vedno močno zabavamo."

prejšnji članek
Manca Špik iskreno od odnosu s hčerko
Svet slavnih
Manca Špik iskreno od odnosu s hčerko
naslednji članek
Šaljiva Urška na robu solz: 'Lahko bi ga mahnila, pa ga nisem'
Svet slavnih
Šaljiva Urška na robu solz: 'Lahko bi ga mahnila, pa ga nisem'
#nasazenazenska
nasazenazenska