profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Nik z britjem glave naznanil nov začetek

26. 5. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
Nik Marolt, nov začetek

Nik Marolt, nov začetek foto: edit: njena.si

Nik Marolt je sklenil, da je napočil čas za novo poglavje. Začetek skrivnostne pustolovščine je zapečatil z novo podobo.

Udeleženec letošnje sezone šova MasterChef Nik Marolt je spletno publiko presenetil z malce skrivnostno najavo pisanja novega poglavja. No, ne dobesedno, Nik ne bo v roke vzel pisala, pač pa kamero, kuhalnico, lopato in še kaj .... A še preden bo nanizal prve korake, je nov začetek obeležil z osveženo podobo, kot lahko vidite na spodnjem posnetku, si je namreč obril glavo in se tako poslovil od las.

Nik Marolt foto: POP TV

»Kaj je zdaj s tem izpadom, iskanjem pozornosti? Kaj ti gre narobe v življenju? Odgovor je nič, jaz sem popolnoma v redu, ampak res želim ta moj novi začetek nekako zaznamovati,« je 24-letnik nagovoril gledalce in razložil, da ima že od otroštva v sebi željo po ustvarjanju, kar namerava sedaj udejanjiti.

Nik Marolt, MasterChef foto: Osebni arhiv

Kot nam je pojasnil, načrtuje kreativno in navdihujoče preživljanje časa v kuhinji, vrtu, naravi ter potepih doma in prek meja podalpske dežele ujeti na kamero in domiselne utrinke deliti s širšo publiko. Če ga želite na simboličnem potovanju v novo obdobje spremljati, se mu pridružite na njegovem YouTube kanalu in Instagram profilu Nik afne gunca.

prejšnji članek
Valentina iz Botrov preživela hude tragedije
Svet slavnih
Valentina iz Botrov preživela hude tragedije
naslednji članek
Znaki multiple skleroze
Zdravje
Znaki multiple skleroze
#nasazenazenska
nasazenazenska