pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nadiya Bychkova po sedmih letih spet videla očeta

7. 6. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova

Za plesalko Nadiyo Bychkovo je čustven teden. foto: Profimedia

Ukrajinska plesalka, ki je dolga leta zastopala tudi Slovenijo, je razkrila, da se je pred kratkim po sedmih letih spet srečala z očetom, ki je prvič spoznal tudi vnukinjo.

Plesalka torej ni presenetila samo s podatkom, da tako dolgo ni videla svojega očeta, a da svojega dedka do zdaj ni poznala niti njena hči Mila. Nadiya Bychkova se je njenega rojstva namreč razveselila točno pred sedmimi leti, 7. junija 2016. Snidenje z dedkom je bilo za Milo, ki jo ima Nadiya z nekdanjim slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom, tako tudi lepo darilo ob sedmem rojstnem dnevu. Zakaj se z očetom tako dolgo ni videla, sicer ni pojasnila. 

"Kakšno potovanje. Ne morem opisati z besedami, kako poseben je bil ta teden. Nekaj, kar sem si že dolgo želela, se je končno uresničil. Družinsko srečanje, to se do zdaj še ni zgodilo. Končno sem po skoraj 7 letih videla očeta ... in Mila je prvič osebno spoznala svojega dedka. Moja babica pa je zmogla pot iz Ukrajine, verjetno najtežje potovanje v njenem življenju. Imela sem svojo družino na enem mestu, vse nas ... skupaj. Družina je vse. Zelo sem hvaležna, da mi je uspelo vse to organizirati in da se je vse izšlo," je zapisala na družbenem omrežju in objavila skupno družinsko fotografijo. 

prejšnji članek
Odličen festival za ljubitelje knjig in vaše otroke
Svet slavnih
Odličen festival za ljubitelje knjig in vaše otroke
naslednji članek
Kako se danes razumeta Stjepan Hauser in Luka Šulić (2Cellos)?
Svet slavnih
Kako se danes razumeta Stjepan Hauser in Luka Šulić (2Cellos)?