nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danijela Martinović: Lahko bi umrla na licu mesta, a nisem

13. 6. 2023; 07.00
Avtor: K.M.
danijela-martinović, koncert-križanke

Danijela Martinović, koncert Križanke foto: Marko Vavpotič/M24

Hrvaška pevka je izdala biografijo, v kateri je razkrila številne podrobnosti svojega življenja. Na predstavitvi je s prisotnimi delila tudi spomin na težko prometno nesrečo, ki bi lahko bila usodna.

Danes 51-letna Danijela Martinović je na sceni prisotna že vse od svojega 14. leta. Vseeno pravi, da je bila večino časa nevidna, da je živela paralelno življenje. A da bo knjiga, ki jo je javnosti predstavila včeraj, to spremenila. Pevka trdi, da bo javnost končno spoznala pravo Danijelo. 

Hrvaška pevka je sicer na promociji svoje nove knjige Tuširanje duše prisotne spravila v smeh, a hkrati tudi na rob solza. Najbolj z zgodbo o hudi prometni nesreči, v kateri je bila udeležena še kot majhna deklica. "Poletela sem iz avtomobila. Edina. Mama je z nogami brcala v steklo, da bi lahko šla ven. Sliši se krik: 'Zgoreli bomo, bencin izteka.' Bila je rakija. Padla sem točno med dve kamna. Mama mi je kasneje povedala, da če bi padla bolj levo ali desno, bi umrla na licu mesta, a nisem," je delček Danijeline knjige. 

Nato je nadaljevala: "Tečem na cesto, maham nad glavo, zaustavljam avtomobile: "Pomagajte, pomagajte.' Avtomobili me obkrožijo in odpeljejo. Spominjam se teh luči. Po meni pada sneg. Avtomobil se končno ustavi, izstopita mož in žena, moji družini pomagata iz prevrnjenega avtomobila. Vsi smo v redu, le mama je krvava po obrazu."

prejšnji članek
Foto: Slovenski športniki navdušili v policijskih uniformah
Svet slavnih
Foto: Slovenski športniki navdušili v policijskih uniformah
naslednji članek
Anđela (Botri) gola pozirala za moško revijo
Svet slavnih
Anđela (Botri) gola pozirala za moško revijo