zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Neisha žari kot še nikoli

17. 6. 2023; 08.00
Avtor: N.S. / revija Lady
neisha

Neisha foto: Tina Goričar

Neisha, ki v zadnjem letu izgleda bolje kot kadarkoli, je razkrila recept za srečo in lepoto.

Kdor je v zadnjem času srečal priljubljeno glasbenico Neisho, ki je izklesala svoje telo, je videl, da kar žari od veselja in mladostne energije. In kaj je njen skrivni recept za lepoto, zdravje in dobro počutje?

»Dobra volja je najboljša,« pravi glasbenica, ki je zadnje čase ves čas nasmejana in zavidljivo postavna. Za vso to iskrivo energijo pa se skriva tudi konkreten vložek in treningi pravih športnic, veliko časa namreč posveti skrbi zase. »Vsaka naložba vase in v svoje počutje je nekaj najboljšega. Veliko delam, ustvarjam in nastopam, a si vzamem čas zase. Moja frizerka Anita je tista, ki se mi največkrat pridruži pri rekreaciji, pri njej so recimo vsak teden na urniku ferate po visokogorju, tek, obiski morja, meditacija, senzualni ples, dihalne vaje in potopi v mrzle vode, petje in druženje ob glasbi. Jaz sama najbolj prisegam na kombinacijo vaj mojih dveh osebnih trenerjev, vadbe s kisikom, joge in tretmajev za lepo, na tedenski bazi, sicer niti pod razno ne bi tako blestela,« v smehu prizna Neisha, ki poudarja, da je še kako pomembno delo na sebi.

»Mišice so naš najpomembnejši organ in s skrbjo za dobro kondicijo ohranjamo tudi psihofizično in hormonsko ravnovesje, metabolizem in s tem mladostnost. Najprej je pa treba pospraviti podstrešje! Poskrbeti moramo za zdravo telo, da bomo lahko obvladovali in procesirali svoja čustva, ker ona so tista, ki bodo krepila ali šibila naše zdravje. To je naša odločitev. Če ne bomo investirali v zdravje, bomo pa v zdravljenje, ker nas bo bolezen prisilila v to. Naj vam bo ljubezen do sebe na prvem mestu. Radi se imejte, poskrbite zase, pocrkljajte se,« še v smehu doda Neisha, ki skupaj z Anito veselo in lahkotno poplesujeta skozi svoja štirideseta. Čas je več kot očitno na njuni strani in jima dobro dene.

prejšnji članek
Klepet z Anjo: MasterChef je obrnil moje življenje na glavo
Resničnostni šovi
Klepet z Anjo: MasterChef je obrnil moje življenje na glavo
naslednji članek
Hollywoodski igralec opazil delo slovenske pevke Manu
Svet slavnih
Hollywoodski igralec opazil delo slovenske pevke Manu