državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kakšno je Madonnino stanje po hudi okužbi?

5. 7. 2023; 05.00
Avtor: S.Š. / svet24
Madonna

Madonna foto: Profimedia

Njena prijateljica je pomirila oboževalce.

Komičarka Rosie O'Donnell je v novi objavi na Instagramu razkrila, da Madonna po bakterijski okužbi, zaradi katere je bila prejšnji teden hospitalizirana, dobro okreva: "Okreva v domači oskrbi. Počuti se dobro-je zelo močna!"

Rosie in Madonna sta sicer dobri prijateljici že vrsto let, skupaj sta leta 1992 zaigrali tudi v filmu Ženska liga. V športnem filmu je Madonna upodobila plesalko Mae Mordabito, Rosie pa njeno najboljšo prijateljico Doris Murphy.

Preveč intenzivne priprave na turnejo?

Pretekli teden je pevkino zdravstveno stanje komentiral tudi njen menedžer Guy Oseary: »Nekaj časa je simptome bolezni prezirala, ker je mislila, da bodo sami izzveneli. Prav tako ni želela prekiniti vaj.«

Madonna se je namreč pripravljala na turnejo, zaradi intenzivnosti vaj pa naj bi bila izjemno izčrpana. "Res je neusmiljena, želi si biti najboljša. Svoje oboževalce želi vedno znova navdušiti, hkrati pa presenetiti z nečim, česar niso šenikoli videli,« je zaključil Oseary.  

Turnejo naj bi pevka začela 15. julija v Kanadi, a so bili zaradi njenega zdravstvenega stanja primorani prve datume nekoliko zamakniti.  

prejšnji članek
Fehtarji navdušili tudi na Hrvaškem
Svet slavnih
Fehtarji navdušili tudi na Hrvaškem
naslednji članek
Ideje in nasveti za pasjo hrano v poletnih mesecih
Zdravje
Ideje in nasveti za pasjo hrano v poletnih mesecih