cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po preplahu se je oglasila Madonna

11. 7. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Madonna

Madonna foto: Profimedia

Legenda pop glasbe Madonna je v ponedeljek na Instagramu sporočila, da je na poti okrevanja po bakterijski okužbi, zaradi katere je morala prejšnji mesec v bolnišnico na intenzivno nego in prestaviti svojo načrtovano veliko turnejo.

Zaradi bolezni je morala prestaviti skoraj razprodano turnejo Celebration s 84 koncerti, ki bi se morala začeti 15. julija, preden je njen menedžer Guy Oseary prejšnji mesec povedal, da je pevka zaradi resne bakterijske okužbe več dni preživela na intenzivni negi v bolnišnici. V ponedeljek je povedala, da bo evropski del turneje, ki naj bi se začel 14. oktobra v Londonu, začela po načrtu, koncerte v ZDA, ki so bili predvideni pred tem, pa bo prestavila na kasnejše datume.

"Hvala vsem za pozitivno energijo, molitve in besede. Čutila sem vašo ljubezen. Sem na poti k okrevanju in neverjetno hvaležna za vse blagoslove v življenju. Ko sem se zbudila v bolnišnici, sem najprej pomislila na svoje otroke. Moja druga misel je bila, da ne želim razočarati nikogar, ki je kupil vstopnice za mojo turnejo," je sporočila 64-letna glasbenica in dodala, da se osredotoča na svoje zdravje in krepitev, vrnila pa se bo takoj, ko bo mogoče. "Moj fokus je moje zdravje in to, da postanem močnejša, zagotavljam vam, da bom nazaj takoj, ko bom lahko," je še sporočila.

prejšnji članek
Znani Slovenci uživali v 'nemogočem'
Svet slavnih
Znani Slovenci uživali v 'nemogočem'
naslednji članek
Milijonski dosežek slovenskih radijcev
Svet slavnih
Milijonski dosežek slovenskih radijcev