pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ajda Mlakar uživa v vročih poletnih mesecih

17. 7. 2023; 08.00
Avtor: K.M.
Ajda Mlakar

Ajda Mlakar bo dodobra izkoristila poletni čas. foto: Osebni arhiv

Ko ni na televiziji, lahko Ajdo Mlakar srečate ob morju. Letošnje poletje bo dodobra izkoristila.

Priljubljena Veseljakova voditeljica Ajda Mlakar ima zelo rada potovanja in tople kraje. Seveda pa tudi poletni čas, ko si lahko privošči počitnice tudi kje bližje. Trenutno si polni baterije na srednjedalmatinskem otoku Visu, od koder je z nami delila tudi številne počitniške utrinke. Ampak se dopustniška zgodba za njo s tokratnim oddihom še ne bo končala. Letošnje poletje bo namreč dobro izkoristila.

»Poletje - končno! Čas, ko si brez slabe vesti privoščim oddih, no, pa tudi malo raziskovanja in zabave mora vključevati moj idealen dopust. Konec junija sem teden dni preživela na Pagu, kjer sem obiskala festival Hideout in z dragim obeležila šesto obletnico najine zveze, mimogrede, tudi spoznala sva se ravno na Pagu. Trenutno pa baterije polnim na Visu. Idiličen dalmatinski otok je ravno prav oddaljen od »civilizacije«, da je še ohranil svojo pristnost in na določenih predelih celo divjost. Bivam v majhni uvali s tremi hiškami, ki imajo vsaka svoj pomol in uživam v miru. Prebrala sem že dve knjigi in takoj in kmalu se lotim še tretje. Nekajkrat na leto res rabim popoln odklop in reset. Morje ima že idealnih 24 stopinj, tako, da se lahko sedaj končno z veseljem kopamo tudi tisti bolj »zmrznjeni«. Vsako popoldne si kakšno uro vzamem tudi za SUPanje po našem zalivu. Zbudim se in zaspim ob zvokih škržatov ter uživam v sladkem brezdelju. Seveda to prija nekaj dni, potem pa je spet čas za akcijo," nam je zaupala vedno nasmejana voditeljica.

Temnolaska, ki vedno popestri tudi Židan popoldan na Veseljaku, pa se že konec meseca za nekaj dni odpravlja v slikovito Barcelono. »Avgusta pa me čaka še raziskovanje južne Krete. Naj živi poletje,« še dodaja Ajda. 

prejšnji članek
V Ljubljano prihaja eden najbolj pričakovanih vsakoletnih plesnih dogodkov v Rimu
Svet slavnih
V Ljubljano prihaja eden najbolj pričakovanih vsakoletnih plesnih dogodkov v Rimu
naslednji članek
Marijana Batinić se je prelevila v Tino Turner
Svet slavnih
Marijana Batinić se je prelevila v Tino Turner