boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To danes počne nekdanji zmagovalec Pop TV šova

21. 7. 2023; 05.00
Avtor: K.M.
simon oblak

Simon Oblak kariero nadaljuje v novem podjetju. foto: Mediaspeed

S takratno partnerko je bil prvi zmagovalec šova Štartaj Slovenija, danes ga je poslovna pot popeljala popolnoma drugam.

Simon Oblak se je Sloveniji prvič predstavil leta 2012, ko je tekmoval v Planetovem resničnostnem šovu Paradise Hotel. Nato se je za nekaj let umaknil iz javnosti, a leta 2016 navdušil v prvi sezoni šova Štartaj Slovenija. S takratno partnerko Tino, s katero imata tudi skupnega otroka, sta javnosti predstavila naravni deodorant Nelipot in postala prva slovenska zmagovalca podjetniškega šova, ki javnosti predstavlja odlične poslovne ideje. 

Po razhodu pa so se očitno razšle tudi njune poslovne poti. Tina je na podjetju napisana kot ustanoviteljica in direktorica, Simon pa je našel novo poslovno pot. Kot so potrdili na družbenem omrežju, se je pridružil slovenskemu podjetju Grashka, ki se ukvarja z regionalno proizvodnjo naravnih rastlinskih živil s pomočjo fermentacije ter drugimi naravnimi procesi z visokim ciljem prispevati k izboljšanju zdravja ljudi. Simon je v podjetju zaposlen kot vodja prodaje. 

prejšnji članek
Slovenska pevka ni vedela, kako naprej
Svet slavnih
Slovenska pevka ni vedela, kako naprej
naslednji članek
Oblika trebuščka vzrok za nalaganje maščobnih blazinic?
Zdravje
Oblika trebuščka vzrok za nalaganje maščobnih blazinic?