stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Danes pričetek novega eksperimenta: Hiša ljubezni

31. 7. 2023; 05.30
Avtor: V.M.
spausehouse

Hiša ljubezni foto: Planet TV

Na Planet TV se z današnjim dnem pričenja šov Hiša ljubezni. Sedem moških, sedem žensk in ena hiša. Odvijajo se snubitve, pa tudi poroke. Kaj lahko pričakujete?

Ne, ne gre za domačo produkcijo, si boste pa ljubitelji resničnostnih oddaj kljub temu lahko krajšali večere z ljubezenskim eksperimentom ameriške produkcije. Gre za šov Hiša ljubezni (The Spouse House), v katerem kamere spremljajo sedem samskih moških in sedem samskih žensk, ki iščejo ljubezen. Druščin se bo za osem tednov preselila v skupno hišo v upanju, da bodo tam našli svojo sorodno dušo in se z njo tudi poročili. 

»Voditelja Christine Hassler in Isaiah Pickens, ki sta obenem strokovnjaka za ljubezenske odnose, bosta udeležence šova vodila skozi ljubezenski eksperiment, v katerem jih čakajo številni romantični zmenki in skupinske aktivnosti, s katerimi bodo lahko bolje spoznali preostale ljubezni željne udeležence šova,« so pojasnili na Planet TV in z javnostjo delili še ostale zanimivosti, ki jih zajemajo pravila igre.

Ob koncu vsake epizode se bodo udeleženci s strokovnjakoma pogovorili o morebitnem preskakovanju ljubezenskih isker, pa tudi bolečih izdajah in zlomljenih srcih v tistem tednu. Strokovnjaka na posebni zaročni ceremoniji udeležence vprašata, ali bi kdo od njih katerega od soudeležencev želel zaprositi za roko. Če je snubitev sprejeta, srečni par že naslednji dan začne načrtovati poroko.

Če v posamezni epizodi nihče nikogar ne zaprosi za roko ali če so vse snubitve zavrnjene, morajo udeleženci izbrati po enega moškega in eno žensko, ki morata šov zapustiti. Moški izberejo žensko, ženske pa moškega. S tem se v hiši ustvari prostor za nove udeležence, ki prav tako pridejo v šov iskat ljubezen. Ko se par v šovu poroči, mladoporočenca ostaneta v hiši in s tem postavita svojo zvezo na težko preizkušnjo. Sta res našla partnerja za vse življenje ali sta naredila veliko napako in je morda med samskimi ali poročenimi v hiši kdo, s katerim bi se bolje dopolnjevala? Neporočeni udeleženci šova namreč medtem v hiši nadaljujejo iskanje ljubezni.

prejšnji članek
Marjetka in Raay v družino sprejela še enega člana
Svet slavnih
Marjetka in Raay v družino sprejela še enega člana
naslednji članek
Na male ekrane se vrača Nina Osenar
Svet slavnih
Na male ekrane se vrača Nina Osenar